Go Back
+ servings

Pulled pork chiligryde med mangosalsa

Alt er nemt i en slow cooker - også denne mexikanske chiligryde med svinekød. Meget dejlig ret, når man trænger til at få varmen.
5 fra 3 stemmer
Arbejdstid 10 min
Tilberedning 6 t 30 min
Samlet tid 6 t 40 min
Ret Hovedret
Køkken Amerikansk, Mexikansk
Antal 6 personer
Kalorier 273 kcal

Ingredienser
 

Pulled pork chiligryde

  • 1 løg i strimler
  • 1 gulerod finthakket
  • 2 røde peberfrugter i mundrette stykker
  • 4 koteletter 6-700 g
  • 680 g mosede tomater
  • 1 tsk oregano
  • 1 tsk røget paprika
  • 2 tsk spidskommen
  • 0,5 tsk chiliflager
  • 1 dl kaffe
  • 1 fed hvidløg knust
  • 20 g chokolade

Mangosalsa

  • 1 mango i tern
  • 5 forårsløg fintskårede
  • 1 lime saften

Sådan gør du
 

Pulled pork chiligryde

  • Kom alle ingredienser undtagen chokolade i slow cookeren. Vend ingredienserne godt sammen. Sæt den på lav varme i 6-7 timer.
  • Tilsæt chokoladen, når der er en time tilbage. Træk kødet i mindre stykker med to gafler, og smag til med salt, peber og evt. et ekstra drys chili. 

Mangosalsa

  • Bland mangotern med fintsnittede forårsløg, og dryp med limesaft.

Servering

  • Server pulled pork chiligryden med ris, mangosalsa, nachos og revet cheddar.

Bemærkninger

Traditionel tilberedning på komfur: Skær kødet i strimler, og brun det i lidt olie. Tag kødet fra, og steg løgene klare. Tilsæt de øvrige grøntsager og krydderierne, og steg yderligere et par minutter. Kom kødet tilbage i gryden sammen med resten af ingredienserne. Lad retten simre en times tid, og server som angivet ovenfor.
Tip: Retten kan med fordel tilsættes to dåser bønner, og serveres som tacosfyld. Eventuelle rester kan også spædes op med bønner.
 
Har du prøvet opskriften?Fortæl mig, hvad du synes om den!