Go Back

Ratatouille i ovn

Valbylille
Jeg er helt vild med ratatouille, og især denne udagve, som tilberedes i ovn. Grøntsagerne beholder deres facon, men bliver alligevel så bløde og saftige, at ratatouillen sagtens kan erstatte sovs til steg eller bøf eller blot spises med nybagt foccacia.
5 fra 1 stemme
Arbejdstid 10 min
Tilberedning 35 min
Samlet tid 45 min
Ret Hovedret, Tilbehør
Køkken Fransk
Kalorier 159 kcal

Ingredienser
 

  • 2 courgetter
  • 5 peberfrugter i forskellige farver
  • 2 små løg
  • 1 aubergine
  • 1 fennikel
  • 4 fed hvidløg
  • 6 blommetomater
  • 0,5 dl olivenolie
  • rosmarin
  • salt

Sådan gør du
 

  • Skær løg og fennikel i strimler, og de andre grøntsager i grove stykker. Vend dem i olivenolie, og fordel dem på en bradepande.
  • Hak rosmarin og hvidløg, og kom dem ved grøntsagerne. Drys med salt og sæt bradepanden i en 180° varm ovn på varmluft i 35 minutter.
  • Server straks.
Har du prøvet opskriften?Fortæl mig, hvad du synes om den!