Go Back

Emiliegryde

Valbylille
5 fra 3 stemmer

Ingredienser
 

  • 250-300 g kyllingebryst
  • 2-3 gulerødder
  • 4-5 peberfrugter i forskellige farver
  • 1 porre kan udelades
  • 1 mango
  • 1 ds kokosmælk
  • 2-4 tsk rød karrypasta - gerne hjemmelavet
  • olie til stegning
  • salt

Sådan gør du
 

  • Skær gulerødder, peberfrugter og mango i tern, og porren i skiver.
  • Skær kyllingen i mundrette bider, og steg den gylden i olie og et par teskefulde karrypasta. Kom grøntsagerne ved. Lad dem stege et par minutter, og tilsæt derefter kokosmælk.
  • Lad retten koge et par minutter, og smag til med salt og evt. mere karrypasta. Tilsæt mangoen til allersidst. Lad gryden stå på blusset ved lav varme et par minutter mere til mangoen er varm.
  • Server retten med basmatiris.
Har du prøvet opskriften?Fortæl mig, hvad du synes om den!