Go Back

Sprøde nøddetærter

Valbylille
6 små tærter
0 fra 0 stemmer

Ingredienser
 

  • 100 g hasselnødder
  • 100 g boghvedemel
  • 100 g rørsukker
  • 100 g rapsolie
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk stødt koriander

Sådan gør du
 

  • Mal hasselnødderne til mel i fx en minihakker.
  • Bland alle de tørre ingredienser, og tilsæt til sidst olien lidt ad gangen, til dejen er blød og homogen.
  • Fordel dejen i seks små tærteforme, og tryk den godt ned. Bag kagerne i 30 minutter ved 180c
  • Lad tærtebundene køle af, og server dem med fløde og sæsonens bær. I stedet for fløde kan man også smøre bundene med et tyndt lag honning, inden bærrene lægges på. Det vil de fleste mælkeallergikere nok foretrække.
Har du prøvet opskriften?Fortæl mig, hvad du synes om den!