Go Back

Honeycomb

Ingredienser

  • 350 g sukker
  • 150 g honning
  • 1 tsk æblecidereddike
  • 1/2 dl vand
  • 2 tsk natron
  • 100 g mørk chokolade

Sådan gør du

  • Kom sukker, honning, eddike og vand i en stor gryde, og varm det op ved middelvarme, til sukkeret smelter.
  • Bring karamellen i kog, og lade det boble, til temperaturen når 148c.
  • Tag straks karamellen af blusset, og pisk natronen i. Være grundig og hurtig. Karamellen vil vokse til firdobbelt størrelse.
  • Hæld karamellen i en silikoneform eller en form beklædt med bagepapir smurt med lidt smagsneutral olie eller film, der tåler høj varme.
  • Lad karamellen køle af et par timer. Bræk den i mindre stykker, og dyp dem halvt i tempereret chokolade.
  • Spis dem inden for et par dage eller overtræk dem helt med chokolade og nyd dem i løbet af en uges tid.