Go Back
+ servings

Syltet porre

Valbylille
Syltede porre smager dejlig i fx sandwich og burgere. Det er en god opskrift at have i baghånden, hvis man har en enkelt porre i overskud.
5 fra 3 stemmer
Arbejdstid 5 min
Tilberedning 10 min
Hviletid 2 t
Samlet tid 2 t 15 min
Ret Tilbehør
Køkken Dansk
Antal 1 glas
Kalorier 156 kcal

Ingredienser
 

  • 1 porre
  • 1,25 dl sukker
  • 1,25 dl eddike
  • 1 tsk sorte peberkorn

Sådan gør du
 

  • Skær den grove, grønne del fra porren, og gem den evt. til en fond eller suppe.
  • Skær den lyse del i tynde skiver eller stave, og kom dem i et rent, skoldet syltetøjsglas.
  • Kog eddiken op med sukker og peberkorn, og lad det koge, til sukkeret er helt opløst.
  • Hæld den kogende eddike over porrene, og lad dem trække ca. 2 timer.
  • Spis dem som foreslået ovenfor, og opbevar evt. rester på køl.
Har du prøvet opskriften?Fortæl mig, hvad du synes om den!