Go Back

Lagkagebunde

5 fra 4 stemmer

Ingredienser
 

  • 4 æg
  • 120 g sukker
  • 100 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • smør til springformen

Sådan gør du
 

  • Pisk æg og sukker sammen til en tyk masse. Det tager 5-10 minutter med en elektrisk pisker.
  • Sigt mel og bagepulver ned i skålen, og vend det forsigtigt sammen med æggecremen med en dejskraber.
  • Læg gerne et stykke bagepair i bunden af springformen, og smør både papir og sider med lidt smør. Hæld dejen i formen, og bag den ca. 25 minutter ved 175c. Lad kagen køle lidt af, før den tages ud af formen.
  • Det er nemt at dele kagen i tre med dette simple trick: Læg en grydeske i almindelig størrelse på hver side af af kagen, og lad kniven hvile mod skeernes skafter, når du skærer kagen igennem. På den måde bliver bundene ensartede i størrelsen. Når den første bund er skåret fra, lægges skeerne igen på hver side af kagen, og handlingen gentages. Husk at bruge en brødkniv.
Har du prøvet opskriften?Fortæl mig, hvad du synes om den!