Go Back

Blåbærpandekager med bacon og ahornsirup

Valbylille
1 stor stak pandekager
5 fra 4 stemmer

Ingredienser
 

  • 3 æg
  • 1/2 dl sukker
  • 6 dl mælk
  • 1 spsk bagepulver
  • 1/2 salt
  • 7,5 dl mel
  • 300 g blåbær
  • ca. 50 g smør til bagning
  • ca. 12 tykke skiver bacon
  • ahornsirup

Sådan gør du
 

  • Fordel baconskiverne på en bageplade beklædt med bagepapir, og steg dem sprøde i ovnen ved 200c. Afhængigt af tykkelse tager det ca. 20 minutter.
  • Pisk æg og sukker sammen, og tilsæt derefter mælken. Bland mel, bagepulver, salt og og rør det i den våde blanding. Vend forsigtigt blåbærrene i dejen
  • Kom en lille smule smør på en lille pande, og bag pandekagerne en ad gangen ved middel varme. Vend pandekagerne, når der kommer luftprikker i dejen.
  • Server de nybagte blåbærpandekager med sprød bacon og sød ahornsirup.
Har du prøvet opskriften?Fortæl mig, hvad du synes om den!