Go Back

Meunierestegt søtunge

Valbylille
5 fra 1 stemme

Ingredienser
 

  • 2 søtungefiletter
  • hvedemel
  • 100 g smør
  • 1 citron
  • hakket persille

Sådan gør du
 

  • Brug gerne en pande til hver fisk. Der kan evt. bruges mindre smør, hvis de steges på samme pande, men gør det kun hvis panden er stor nok.
  • Vend fiskene i mel, og sæt dem til side.
  • Smelt smørret på panden, og lad det brune en smule.
  • Kom fiskene på, og steg dem ved middelvarme. Vend dem forsigtigt, og pres citronsaft ned i stegesmørret. Dryp fiskene med citronsmørret på den stegte side, mens den steger videre. Drys med persille lige inden den er færdig, og fortsæt med at dryppe citronsmør på et par gange.
  • Nyd fisken som den er, eller server den med nye kartofler eller grøn salat. Det er ikke nødvendigt at krydre med salt og peber.
Har du prøvet opskriften?Fortæl mig, hvad du synes om den!