Go Back

Grahamskiks med rosmarin og flagesalt

Valbylille
5 fra 3 stemmer

Ingredienser
 

  • 150 g grahamsmel
  • 125 g hvedemel
  • 1/2 tsk bagepulver
  • 1 nip salt
  • 100 g koldt smør
  • 1 æg
  • vand
  • 2 spsk frisk finthakket rosmarin
  • Flagesalt

Sådan gør du
 

  • Bland mel, bagepulver og salt, og smuldr smørret i, så konsistensen bliver som savsmuld. Tilsæt æg og rosmarin, og bind dejen sammen med lidt vand.
  • Pak dejen ind i film, og lad den hvile på kæl i mindst en time.
  • Rul dejen ud mellem to ark bagepapir. Drys salt over, og tryk kornene lidt ned i dejen.
  • Skær dejen ud til kiks eller brug en udstikker.
  • Bag kiksene i ca. 12 minutter ved 200c i en forvarmet ovn. Lad dem køle af på risten, og kom dem i en kagedåse, når de er helt afkølede.
Har du prøvet opskriften?Fortæl mig, hvad du synes om den!