Go Back
Udskriv

Parmabøffer med hvidløg og fetadrys

Ingredienser

  • 500 g hakket svinekød
  • 1 fed hvidløg
  • 1/2 tsk salt
  • friskkværnet peber
  • 4-5 skiver parmaskinke
  • olie
  • 1 kg kartofler
  • 2 spsk olie
  • 1/2 tskflagesalt
  • 75 g fetaoat

Sådan gør du

  • Halver kartoflerne, vend dem i olie, og fordel dem i et fad. Drys med flagesalt, og bag dem i ovnen ved 220c i ca. 30 minutter. Vend dem rundt et par gange undervejs.
  • Rør det hakkede kød med presset hvidløg, salt og peber, og form 4-5 bøffer. Vikl en skive parmaskinke om hver bøf, og stik en kødnål eller et lille spyd igennem, så det det sidder fast.
  • Kom lidt olie på en pande, og brun parmabøfferne ved høj varme på den ene side. Sænk varmen og steg dem videre i ca. 7 minutter, før de vendes. Brun og steg dem på den anden side.
  • Anret kartoflerne med parmabøfferne og smuldret feta på toppen. Server med en god salat.