Go Back

Pasta med fennikel og ricotta

Valbylille
4-6 personer
0 fra 0 stemmer

Ingredienser
 

  • 500 g pastapenne
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 fed hvidløgi tynde skiver
  • 2 fennikel tyndtskåret
  • 1 citron - kun skallen
  • 1 bæger ricotta
  • 2-3 håndfulde ærteskud
  • 50 g pecorino
  • salt og peber

Sådan gør du
 

  • Varm olien op i en dyb pande, og steg fennikel og hvidløg ved middel varme. De skal ikke tage farve.
  • Bring pastaen i kog og følg anvisningen på pakken.
  • Kom ricotta og fintrevet citronskal på panden, og vend det godt sammen med de stegte fennikelstrimler, umiddelbart inden pastaen er færdig. Smag til med salt og peber.
  • Hæld vandet fra pastaen, og vend pennene i ricotta- og fennikelcremen.
  • Anret med ærteskud, og server med friskrevet pecorino til at drysse over.
Har du prøvet opskriften?Fortæl mig, hvad du synes om den!