Go Back
+ servings

Lun quinoasalat med hvidløgs- og citronstegt broccoli

0 fra 0 stemmer
Antal 4 personer

Ingredienser
 

  • 2 dl rød quinoa
  • 1 broccoli
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • 1 ubehandlet citron i skiver
  • ½-1 tsk stødt spidskommen
  • salt
  • 2 spsk mandler
  • Bøffelmozzarella

Sådan gør du
 

  • Kog quinoaen efter anvisning på pakken.
  • Del broccolien i grove buketter, og gem stokken til en anden gang.
  • Pres hvidløget fladt med en bredbladet kniv, og kom fedet på en pande sammen med olien. Varm det forsigtigt op, og lad det stå ved svag varme i 5 minutters tid. Tag derefter hvidløget op, skru lidt op for varmen, og tilsæt broccoli, citron og spidskommen.
  • Lad broccolien stege, mens quinoaen koger færdig. Tilsæt hakkede mandler og smag til med salt. vend til sidst den nykogte quinoa i broccolien, og steg yderligere et par minutter, tilevt. væde er fordampet.
  • Server salaten lun med små kugler bøffelmozzarella på toppen.
Har du prøvet opskriften?Fortæl mig, hvad du synes om den!