Go Back

Jordbærsorbet - kun 2 ingredienser!

5 fra 1 stemme

Ingredienser
 

  • 700 g jordbær
  • 250 g sukker
  • 2,5 dl vand

Sådan gør du
 

  • Kog vand og sukker til en sirup. Det skal kun lige koges sammen, så der bliver ca. 4 dl. Sæt siruppen på køl, og lad den stå til den er helt kold.
  • Blend jordbærrene til puré, og rør siruppen i. Sæt blandingen på køl en times tid, til den er helt kold.
  • Kør sorbeten på en ismaskine. Alt afhængig af din maskine kan det være nødvendigt at fryse isen færdig i fryseren. I så fald vil jeg anbefale at røre sorbeten igennem med en gaffel efter en times indfrysning for at undgå krystaller.
  • Tag isen ud af fryseren og sæt den i køleskabet ca. 10 minutter før servering.
Har du prøvet opskriften?Fortæl mig, hvad du synes om den!