Go Back
+ servings

Pizza med salsiccia og syltede skalotteløg


5 fra 5 stemmer
Antal 2 pizzaer

Ingredienser
 

  • Pizzadej til 2 pizzaer
  • 8 små skalotteløg
  • 1 dl æblecidereddike
  • 1 tsk honning
  • 2 kviste timian
  • 2 dl mosede tomater
  • 1 spsk tomatkoncentrat
  • 2 spsk frist oregano hakket
  • 1 spsk løglage
  • 200 g salsiccia
  • 2 bøffelmælksmozzarella
  • frisk salvie

Sådan gør du
 

  • Kom æblecidereddike, honning og timian i en lille gryde, og lad det koge sammen. Halver skalotteløgene og kom dem i gryden. Kog dem 15 minutter, og lad dem derefter køle helt af i lagen.
  • Bland mosede tomater med tomatkoncentrat, oregano og lidt lage fra de syltede løg. Fordel den ukogte tomatsovs på pizzabundene.
  • Bag dem 8 minutter ved 250c varmluft. Fordel derefter ost løg, pølse og evt et par friske salvieblade på pizzaerne, og bag dem yderligere 5-8 minutter.
Har du prøvet opskriften?Fortæl mig, hvad du synes om den!