Go Back
+ servings

Crispy french toast med sirupssmør og banan

Valbylille
Faktisk de bedste french toast, der findes. Knuste corn flakes gør dem ekstra sprøde og lækre, og sirupssmørret smager helt vidunderligt.
5 fra 3 stemmer
Arbejdstid 20 min
Samlet tid 20 min
Ret Dessert, Morgenmad
Køkken Amerikansk, Dansk, Fransk
Antal 6 personer
Kalorier 337 kcal

Ingredienser
 

  • 4 æg
  • 1/2 tsk vaniljepulver
  • 1/2 tsk stødt kanel
  • 1/2 dl sukker
  • 1,5 dl kærnemælk
  • 6 tykke skiver lyst brød
  • 6 dl cornflakes knust
  • 20 g smør

Topping

  • 3 spsk ahornsirup
  • 3 spsk smør
  • 2 bananer i skiver

Sådan gør du
 

French toast

  • Pisk æg og kærnemælk sammen med kanel, vanilje og sukker, og kom blandingen i en dyb tallerken. Vend en brødskive i æggeblandingen, og tryk den lidt ned, så den bliver fugtig over det hele. Tryk derefter brødskiven ned i de knuste cornflakes. Smelt lidt af smørret på en pande, og steg brødet sprødt og gyldent. Fortsæt på denne måde med 1-2 skiver brød ad gangen - afhængigt af pandens størrelse.

Topping

  • Kom sirup og smør i en gryde, og lad det smelte sammen. Tag gryden for varmen, og spisk smørblandingen igennem med et piskeris, så den bliver tyk og cremet.

Servering

  • Halver de nystegte french toast, og server med sirupssmør og banaskiver.
Har du prøvet opskriften?Fortæl mig, hvad du synes om den!