Valbylille

Opskrifter og hverdagsliv

  • Opskrifter
    • Måltid
      • Morgenmad
      • Frokost og småretter
      • Snacks
      • Aftensmad
      • Salat og tilbehør
      • Madtærter og pies
      • Pandekager og vafler
      • Pasta
      • Pizza
      • Sandwich, tacos og burger
      • Suppe
    • Køkken
      • Asien
      • Danmark og Norden
      • England
      • Frankrig
      • Indien
      • Italien
      • Latinamerika
      • Middelhavet
      • USA
    • Nemt og hurtigt
      • Familiefavoritter
      • One pot / one pan
      • Slow cooker
    • Højtid og sæson
      • Efterår
      • Fastelavn
      • Forår
      • Fødselsdag
      • Halloween
      • Jul
      • Påske
      • Skolestart
      • Sommer
      • Valentinsdag
      • Vinter
    • Diæt
      • Glutenfri
      • Sund i januar
      • Vegetar
      • Vegansk
    • Kager og sødt
      • Brownies, muffins og andre små kager
      • Dessert og tærter
      • Is
      • Lagkage og skærekage
      • Slik og konfekt
      • Småkager og cookies
      • Syltetøj, sirup og smørbart
    • Brød og boller
    • Drikke
    • Sauce, dressing, syltet tilbehør mm.
  • Inspiration
    • Bøger, film og spil
    • Krea
    • Oplevelser
  • Krummer
    • Et år i Valbylille
    • Søndagsfavoritter
    • Sniksnak
    • Tænker på…
  • Om Valbylille

Verdens hurtigste minipizzaer – en løsning til travle dage

17. december 2013 by Valbylille Skriv kommentar


Den seneste tid har jeg langt de fleste aftener været alene med Pigen. For  at få tid til at hygge en halv times tid efter børnehave og ikke skulle stå med en kedelig opvask oveni alle de andre ting, der lige skal klares, har jeg tyet til flere lette madløsninger. En af dem er disse minipizzaer, som også er geniale her i december, hvor man farer fra det ene julearrangement til det andet og også skal nå at købe julegaver og bage pebernødder med børnene.

Pizzaerne består af pitabrød med en lille rest tomatsovs og hvad der lige er i køleskabet. Den anden dag var det hjortepølse, champignon og ost. Har man ikke tomatsovs, kan man også sagtens bruge pesto, et tyndt lag tomatpuré eller lidt creme fraiche. Det er bare med at slå kreativiteten løs og udnytte det, der nu er. Fordelen ryger nemlig, hvis man først ud at handle.

Børnene synes, at det er fantastisk at lave deres egen pizza, og det er virkelig skønt, når der både kan blive tid til at lave mad sammen og tegne en tegning, selvom man først er hjemme efter kl.17. Med et par grøntsagsstave til, bliver det også et ganske lødigt måltid.

I perioder som denne har vi faktisk altid en pakke pizzabrød eller tortillas i skuffen. Selvom jeg helst vil bage brødet selv, må jeg erkende, at det vigtigste trods alt er, at dagen slutter hyggeligt, og så kan det være nødvendigt at parkere ambitionen om mad lavet fra grunden. Det går jo nok alligevel…

Pizzaerne skal i øvrigt have ca. 10 minutter ved 225c

  • Instagram
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Email
  • RSS Feed

Skrevet i: Frokost og småretter, One pot / one pan, Opskrifter, Pizza Tags: børn i køkkenet, nødløsning

« Lækre sprøde vaniljekranse
Julekrydret rødkål med æbler »

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Velkommen til Valbylille

Her kan du finde skønne opskrifter på hverdagsmad og søde sager. Køkkenet er min kreative legeplads, og jeg giver både mit bud på klassiske retter og helt nye opskrifter, som du ikke finder andre steder.

Alle opskrifter testes flere gange, og er nemme at gå til.

Mange hilsner
Emilie

  • Instagram
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Email
  • RSS Feed

Søg efter opskrift

Opdaterede opskrifter

Jeg tester løbende de ældre opskrifter og tilføjer tekst og nye billeder. Her kan du se, hvad der senest er ændret:

Opskriften på hjemmelavede corn flakes er gjort printvenlig. Virkelig hyggelig opskrift, som børnene elsker at lave, og som måske kan bruges til madkundskab i hjemmeskolen?

—

Min opskrift på citronpasta med kammuslinger og ærteskud er opdateret med nye billeder. En herlig luksusret, som kan laves på blot 15 minutter.

—

Min opskrift på langtidssimret okseragout er gjort printvenlig, og jeg har tilføjet et par noter om tilberedning i slowcooker, tilberedningstid mm. Derudover har jeg efterredigeret de oprindelige billeder.

—

Sund i januar

Ja tak, flere sunde(re) opskrifter

Copyright

Ønsker du at bruge mine billeder og tekster på fx din egen blog eller i kommerciel sammenhæng, så send mig venligst en forespørgsel på mail: emilie(at)valbylille.dk

Kontakt

Har I spørgsmål til opskrifter eller andet, så skriv gerne i kommentarfeltet. Jeg besvarer dem altid – også selvom indlægget er gammelt. Vil I dele en hemmelighed eller spørge mig om noget generelt, så skriv til mig her: emilie(at)valbylille.dk

Søg efter opskrift

  • Instagram
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Email
  • RSS Feed

Copyright © 2021 Valbylille - all rights reserved