Valbylille

Opskrifter og hverdagsliv

  • Opskrifter
    • Måltid
      • Morgenmad
      • Frokost og småretter
      • Snacks
      • Aftensmad
      • Salat og tilbehør
      • Madtærter og pies
      • Pandekager og vafler
      • Pasta
      • Pizza
      • Sandwich, tacos og burger
      • Suppe
    • Køkken
      • Asien
      • Danmark og Norden
      • England
      • Frankrig
      • Indien
      • Italien
      • Latinamerika
      • Middelhavet
      • USA
    • Nemt og hurtigt
      • Familiefavoritter
      • One pot / one pan
      • Slow cooker
    • Højtid og sæson
      • Efterår
      • Fastelavn
      • Forår
      • Fødselsdag
      • Halloween
      • Jul
      • Påske
      • Skolestart
      • Sommer
      • Valentinsdag
      • Vinter
    • Diæt
      • Glutenfri
      • Sund i januar
      • Vegetar
      • Vegansk
    • Kager og sødt
      • Brownies, muffins og andre små kager
      • Dessert og tærter
      • Is
      • Lagkage og skærekage
      • Slik og konfekt
      • Småkager og cookies
      • Syltetøj, sirup og smørbart
    • Brød og boller
    • Drikke
    • Sauce, dressing, syltet tilbehør mm.
  • Inspiration
    • Bøger, film og spil
    • Krea
    • Oplevelser
  • Krummer
    • Et år i Valbylille
    • Søndagsfavoritter
    • Sniksnak
    • Tænker på…
  • Om Valbylille

Valbylille ønskebrønd

22. april 2018 by Valbylille 4 kommentarer

Ohøj derude! En kort update fra mig, inden jeg igen forsvinder ud i forårssolen.

En akut trang til at skrive blogindlæg har for en kort stund sendt mig inden for i skyggen. Trangen har faktisk presset sig på længe, men da alt indhold er forblevet på idéstadiet, har det været hårde kår for skrivelysten. Det er det såmænd endnu, så i dag bliver det bare en kort hilsen fra en særdeles herlig forårssøndag og en lille bøn om hjælp.

Jeg har nemlig utroligt mange idéer til indlæg og nye opskrifter, som hober sig op i mit hovede. Hvis jeg nævner nogle af dem herunder, vil I så fortælle, hvad jeg skal tage fat på som det første? Jeg kan nemlig overhovedet ikke beslutte mig, og efter to ugers overvejelser og 0 nye indlæg håber jeg, at I vil hjælpe mig på vej.

I de forgange måneder har jeg selvfølgelig lavet masser af nye opskrifter, som jeg gerne ville dele, men hvor jeg liiige mangler at tage billeder og måske lave en ekstra test. Vi taler sweet/spicy kyllingeburger, hjemmelavet pasta med tomatsauce med cognac og laks, doughnuts med chokocreme (mangler helt bestemt ikke flere test), crockpot butterchicken og meget andet godt.  Hvis der er noget af ovenstående, der frister, siger I bare til. Så har I opskriften om en uge. Senest!

Jeg er også begyndt at eksperimentere med cocktails, og især med den slags, der indeholder gin eller mørk rom. Er det noget, I kunne tænker jer opskrifter på? Måske sådan en rigtig sprudlende forårscocktail?

Så er der boganbefalinger og spilanmeldelser. Det sidste har jeg gjort en enkelt gang, men det vakte vist ikke interesse. Jeg planlægger dog at forsøge igen. Boganmeldelserne plejer I at være glade for, men hvad med børnebøger? Jeg har nemlig en liggende, som jeg helt bestemt mener, alle bør kende til – både børn og voksne.

Derudover er jeg faktisk begyndt på en ny række indlæg om mad, måltider, holdninger, principper og anden sniksnak om mad. Det første indlæg handler om, hvordan mine børn spiser. Det bliver jeg nemlig ofte spurgt om. Har I interesse for den slags indlæg? Så vil jeg nemlig gerne kaste mig ud i det.

I må også gerne fortælle, hvis I har andre ønsker – især til opskriftsindlæg, som er det jeg selv synes er allersjovest. Det kan både være noget helt konkret eller bare et tema, som fx crockpot eller retter, der kan laves på 20 minutter.

Ordet er jeres, og jeg håber meget, at I vil være med på at lege ønskebrønd.

Søndagshilsner fra Emilie

 

 

 

 

 

 

  • Instagram
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Email
  • RSS Feed

Skrevet i: Sniksnak

« Blinis brunch til din valentine
Tænker på… »

Kommentarer

  1. Maude // skøreliv.dk skriver

    22. april 2018 kl. 19:09

    Jeg kan allerbedst lide dine indlæg når du lufter løst og fast frit fra leveren – helt ligesom nu! ❤️ Men altså – det er nok fordi jeg (som du ved) er virkelig, virkelig dårlig i et køkken….

    Svar
    • Valbylille skriver

      23. april 2018 kl. 20:25

      …og alligevel har du bevæget dig ind på en blog, der primært handler om mad 🙂 Det er jeg faktisk ret stolt over. Du skal nok få masser af sniksnak (muligvis iblandet en opskrift i nye og næ :-))

      Svar
  2. Gitte H skriver

    22. april 2018 kl. 19:47

    Boganmeldelser læser jeg gerne – både om børne- og voksenbøger. Hjemme hos mig er vi også blevet meget glade for cocktails med mørk rom eller gin, jeg vil gerne se dine opskrifter 🙂

    Svar
    • Valbylille skriver

      23. april 2018 kl. 20:23

      Tak for input ❤ Og en ekstra anledning til en god cocktail 🙂

      Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Velkommen til Valbylille

Her kan du finde skønne opskrifter på hverdagsmad og søde sager. Køkkenet er min kreative legeplads, og jeg giver både mit bud på klassiske retter og helt nye opskrifter, som du ikke finder andre steder.

Alle opskrifter testes flere gange, og er nemme at gå til.

Mange hilsner
Emilie

  • Instagram
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Email
  • RSS Feed

Søg efter opskrift

Opdaterede opskrifter

Jeg tester løbende de ældre opskrifter og tilføjer tekst og nye billeder. Her kan du se, hvad der senest er ændret:

Opskriften på hjemmelavede corn flakes er gjort printvenlig. Virkelig hyggelig opskrift, som børnene elsker at lave, og som måske kan bruges til madkundskab i hjemmeskolen?

—

Min opskrift på citronpasta med kammuslinger og ærteskud er opdateret med nye billeder. En herlig luksusret, som kan laves på blot 15 minutter.

—

Min opskrift på langtidssimret okseragout er gjort printvenlig, og jeg har tilføjet et par noter om tilberedning i slowcooker, tilberedningstid mm. Derudover har jeg efterredigeret de oprindelige billeder.

—

Sund i januar

Ja tak, flere sunde(re) opskrifter

Copyright

Ønsker du at bruge mine billeder og tekster på fx din egen blog eller i kommerciel sammenhæng, så send mig venligst en forespørgsel på mail: emilie(at)valbylille.dk

Kontakt

Har I spørgsmål til opskrifter eller andet, så skriv gerne i kommentarfeltet. Jeg besvarer dem altid – også selvom indlægget er gammelt. Vil I dele en hemmelighed eller spørge mig om noget generelt, så skriv til mig her: emilie(at)valbylille.dk

Søg efter opskrift

  • Instagram
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Email
  • RSS Feed

Copyright © 2021 Valbylille - all rights reserved