Valbylille

Opskrifter og hverdagsliv

  • Opskrifter
    • Måltid
      • Morgenmad
      • Frokost og småretter
      • Snacks
      • Aftensmad
      • Salat og tilbehør
      • Madtærter og pies
      • Pandekager og vafler
      • Pasta
      • Pizza
      • Sandwich, tacos og burger
      • Suppe
    • Køkken
      • Asien
      • Danmark og Norden
      • England
      • Frankrig
      • Indien
      • Italien
      • Latinamerika
      • Middelhavet
      • USA
    • Nemt og hurtigt
      • Familiefavoritter
      • One pot / one pan
      • Slow cooker
    • Højtid og sæson
      • Efterår
      • Fastelavn
      • Forår
      • Fødselsdag
      • Halloween
      • Jul
      • Påske
      • Skolestart
      • Sommer
      • Valentinsdag
      • Vinter
    • Diæt
      • Glutenfri
      • Sund i januar
      • Vegetar
      • Vegansk
    • Kager og sødt
      • Brownies, muffins og andre små kager
      • Dessert og tærter
      • Is
      • Lagkage og skærekage
      • Slik og konfekt
      • Småkager og cookies
      • Syltetøj, sirup og smørbart
    • Brød og boller
    • Drikke
    • Sauce, dressing, syltet tilbehør mm.
  • Inspiration
    • Bøger, film og spil
    • Krea
    • Oplevelser
  • Krummer
    • Et år i Valbylille
    • Søndagsfavoritter
    • Sniksnak
    • Tænker på…
  • Om Valbylille

Vafler med havregryn toppet med hindbærcreme og banan

26. april 2013 by Valbylille Skriv kommentar

 

Store bededagsferien er afsat til at sætte badeværelse i stand. En stor del af tiden er der kun er arbejde til en af os eller spartelmasse og maling, der skal tørre, og så er det jo oplagt at bruge ventetiden på at gå i køkkenet og bikse lidt forkælelse sammen.

Her til morgen blev det til disse skønne vafler, som blev tilberedt, mens manden var i gang med rystepudseren.
Opskrift på vafler
Til en stor stak vafler skal der bruges 5 æggehvider, 2 æggeblommer, 2 dl skummetmælk, 2 dl mel, 2 dl havregryn, 1 tsk bagepulver, 1 tsk vaniljesukker, 1 nip salt og olie eller smør til bagning..

Pisk æggehviderne stive og sæt dem til side. Rør æggeblommerne sammen med mælk og tilsæt de tørre ingredienser. Vend æggehviderne i og bag vaflerne i et rygende varmt vaffeljern.

Opskrift på hindbærcreme
Hindbærcremen laves ved at skolde 300 g hindbær og blende dem med 1 banan og 2 dl yoghurt, skyr eller lignende. Jeg brugte en blanding af ylette og kærnemælk, da det var det, jeg lige havde.

Da jeg ikke havde planlagt morgenmaden, brugte jeg frosne hindbær, men normalt ville jeg tø dem op i køleskabet natten over. Brug endelig ikke friske hindbær til cremen. Det er synd og skam at purere dem, når man i stedet kan toppe vaflerne med vaniljecreme og de friske bær.

  • Instagram
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Email
  • RSS Feed

Skrevet i: Kager og sødt, Morgenmad, Opskrifter, Pandekager og vafler Tags: topping til pandekager yoghurt mm.

« Panna cotta på kærnemælk og rabarbersorbet
Hjemmekærnet smør »

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Velkommen til Valbylille

Her kan du finde skønne opskrifter på hverdagsmad og søde sager. Køkkenet er min kreative legeplads, og jeg giver både mit bud på klassiske retter og helt nye opskrifter, som du ikke finder andre steder.

Alle opskrifter testes flere gange, og er nemme at gå til.

Mange hilsner
Emilie

  • Instagram
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Email
  • RSS Feed

Søg efter opskrift

Opdaterede opskrifter

Jeg tester løbende de ældre opskrifter og tilføjer tekst og nye billeder. Her kan du se, hvad der senest er ændret:

Opskriften på hjemmelavede corn flakes er gjort printvenlig. Virkelig hyggelig opskrift, som børnene elsker at lave, og som måske kan bruges til madkundskab i hjemmeskolen?

—

Min opskrift på citronpasta med kammuslinger og ærteskud er opdateret med nye billeder. En herlig luksusret, som kan laves på blot 15 minutter.

—

Min opskrift på langtidssimret okseragout er gjort printvenlig, og jeg har tilføjet et par noter om tilberedning i slowcooker, tilberedningstid mm. Derudover har jeg efterredigeret de oprindelige billeder.

—

Sund i januar

Ja tak, flere sunde(re) opskrifter

Copyright

Ønsker du at bruge mine billeder og tekster på fx din egen blog eller i kommerciel sammenhæng, så send mig venligst en forespørgsel på mail: emilie(at)valbylille.dk

Kontakt

Har I spørgsmål til opskrifter eller andet, så skriv gerne i kommentarfeltet. Jeg besvarer dem altid – også selvom indlægget er gammelt. Vil I dele en hemmelighed eller spørge mig om noget generelt, så skriv til mig her: emilie(at)valbylille.dk

Søg efter opskrift

  • Instagram
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Email
  • RSS Feed

Copyright © 2021 Valbylille - all rights reserved