
1. Mit køkken blev færdigt sent i går aftes. Med lamper og vores nye Posner-tryk! Jeg glæder mig så meget til endelig at have ordentligt lys, når jeg laver mad i vintermørket.
2. Tak til Den Store Bagedyst og google for at sende en masse seere videre til mine opskrifter på clotted cream og scones. Det er nogle af de opskrifter på bloggen, som jeg selv bruger allermest.
3. Ditte K er tilbage med nye blogindlæg. Det har jeg glædet mig til længe.
4. Jeg går virkelig meget i teatret – gerne flere gange om ugen. Spar Dame slår alt, hvad jeg tidligere har set. Aldrig har jeg været så opslugt, og aldrig har jeg oplevet en mere nervepirrende forestilling eller enestående ballet.
5. Hvorfor fejrer vi ikke Thanksgiving i Danmark? Jeg kunne virkelig godt bruge en ekstra højtid inden jul – for ikke at tale om en overdådig festmenu med kalkun, stuffing og alverdens sidedishes. Mmmmm…
6. Næste gør-det-selv-projekt bliver soveværelset. Vi havde aftalt at hyre håndværkere, men vi har det simpelthen så sjovt med at bygge sammen, at det virker fjollet at få andre til det. Især fordi børnene nu er så store, at det kan lade sig gøre uden pasning.
7. Billedet foroven er fra Dublin. Det er kunst, og jeg har ingen anelse om, hvordan det skal tolkes og hvad det betyder. Måske er det bare for sjov?
8. I går faldt jeg over denne opskrift på flødeskum. Hjemmelavet!!!! Kun 3 ingredienser! Og frysetips! Jeg er stadig helt målløs over, at dre kan være behov for sådan en opskrift.
9. Næste uges madplan:

Mandag begynder vi ugen med en nem og hurtig ret: Bulgur med porre og rejer

Tirsdag skruer vi op for grøntsager, og spiser forkælet selleri all’aglio med peperoncino, brie og ristede nødder

Onsdag skal en af vores favoritter på bordet: Parmabøffer med hvidløg og fetadrys.

Torsdag spiser Manden og jeg sen aftensmad, efter børnene er kommet i seng, og så skal det helst være både nemt og lækkert. I denne uge: Ristet svampetoast med spejlæg og timian.

Fredag er pastaaften, og da vi nærmer os den fede juletid, bliver det denne gang en pastaret med masser af grøntsager: Pasta med broccoli, radicchio og ristede nødder

Lørdag er der god tid til en lækker simreret, og jeg glæder mig til osso buco med skalotteløg og yndlingssvampe.

Søndag skal vi ud i naturen uanset vejr og vind, og så er ristet brød og bagt brie med julekrydrede pærer, nødder og tranebær både nemt og hyggeligt at komme hjem til.
10. Ugens kage:

Lidt sødt skal der til, og i den kommende uge bliver det citrondoughnuts med tyk glasur.
Skriv et svar