Valbylille

Opskrifter og hverdagsliv

  • Opskrifter
    • Måltid
      • Morgenmad
      • Frokost og småretter
      • Snacks
      • Aftensmad
      • Salat og tilbehør
      • Madtærter og pies
      • Pandekager og vafler
      • Pasta
      • Pizza
      • Sandwich, tacos og burger
      • Suppe
    • Køkken
      • Asien
      • Danmark og Norden
      • England
      • Frankrig
      • Indien
      • Italien
      • Latinamerika
      • Middelhavet
      • USA
    • Nemt og hurtigt
      • Familiefavoritter
      • One pot / one pan
      • Slow cooker
    • Højtid og sæson
      • Efterår
      • Fastelavn
      • Forår
      • Fødselsdag
      • Halloween
      • Jul
      • Påske
      • Skolestart
      • Sommer
      • Valentinsdag
      • Vinter
    • Diæt
      • Glutenfri
      • Sund i januar
      • Vegetar
      • Vegansk
    • Kager og sødt
      • Brownies, muffins og andre små kager
      • Dessert og tærter
      • Is
      • Lagkage og skærekage
      • Slik og konfekt
      • Småkager og cookies
      • Syltetøj, sirup og smørbart
    • Brød og boller
    • Drikke
    • Sauce, dressing, syltet tilbehør mm.
  • Inspiration
    • Bøger, film og spil
    • Krea
    • Oplevelser
  • Krummer
    • Et år i Valbylille
    • Søndagsfavoritter
    • Sniksnak
    • Tænker på…
  • Om Valbylille

Tænker på…

26. april 2018 by Valbylille Skriv kommentar

Efter en lang tænkepause er der nu nye rablerier til fri afbenyttelse.

1. Skøre, skæve og smukke  grøntsager gør mig altid glad. Se bare tomaterne på billedet! Den slags skønheder betaler jeg gerne ekstra for.

2. Biiip… biiip… biiip. Mandag aften brugte jeg tre timer på at lokalisere en gammel røgalarm, der gerne ville bede om nye batterier. Mon de timer kan sættes ind på en konto til senere brug?

3. Manden har  på eget initiativ og uden at fortælle mig det, købt en ledningsfri støvsuger. Han er meget begejstret, og det er jeg også. Dog mest for Manden, som er temmelig ihærdig med det nye vidunder. Han spørger af og til, om jeg vil prøve den, men jeg fastholder, at den er alt for teknologisk udfordrende til mig. Og han accepterer det♥

4. Jeg har dog en lille smule samvittighedskneb ved at lade alle krummerne fra aftenens hvedespisning blive liggende, til han kommer hjem fra arbejde i morgen formiddag…

5. Sommer, sol og bubble waffle  –  Jeg glæder mig! Tak til Birgitte for tippet.

6. Okay okay, jeg støvsugerne krummerne op. For det første ser han jo ikke, at jeg gør det. For det andet kom vi til at spise de hveder, som jeg skulle gemme til ham. Helt sikkert bedst at fjerne alle spor!

7. Synes I, at det er interessant eller ligegyldigt, når bloggere forklarer deres fravær efter en længere* pause på bloggen?  Stort set alle gør det, og forklaringerne er så godt som altid de samme: “jeg-var-inde-i-en-hård-periode-og-havde-ikke-overskud” eller “jeg-havde-det-vildeste-offline-liv-og-havde-ikke-tid.”  Jeg synes egentlig det er lidt irrelevant, men kender alt for godt behovet for at fortælle det.

*hvilket alt efter aktivitetsniveau kan dreje sig om alt fra dage til måneder.

8. Så I slipper selvfølgelig ikke for en forklaring fra mig. Jeg prøvede ellers at kæmpe imod – Især fordi indrømmelsen slår revner i mit eget selvbillede som nogenlunde aktiv, dynamisk og kreativ person. Sagen er *ahøm*, at min computer løb tør for strøm, og at det tog mig en hel uge at tage mig sammen til at tænde den. Og så skulle den opdateres, hvilket tog flere timer. Og et par dage efter løb den tør for strøm igen, og opladeren var ikke i nærheden, og så var det også lidt besværligt at finde kameraet frem og…  Kort og godt: Jeg var doven. Det er ikke just noget der vækker hverken misundelse eller medfølelse, men til gengæld har det ført til en helt nye blogpausekategori:  jeg-havde-ikke-overskud-til-at-tænde-computeren-så-jeg-havde-det–vildeste-offline-liv.

9. Og nu går jeg ud i mit køkken og laver en fordej til hjemmebagte hveder. Det er da det mindste jeg kan gøre for min hårdtarbejdende og støvsugende mand ♥

  • Instagram
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Email
  • RSS Feed

Skrevet i: Tænker på...

« Valbylille ønskebrønd
Burger med spicy kylling, tzatziki og rødvinsglaserede løg »

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Velkommen til Valbylille

Her kan du finde skønne opskrifter på hverdagsmad og søde sager. Køkkenet er min kreative legeplads, og jeg giver både mit bud på klassiske retter og helt nye opskrifter, som du ikke finder andre steder.

Alle opskrifter testes flere gange, og er nemme at gå til.

Mange hilsner
Emilie

  • Instagram
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Email
  • RSS Feed

Søg efter opskrift

Opdaterede opskrifter

Jeg tester løbende de ældre opskrifter og tilføjer tekst og nye billeder. Her kan du se, hvad der senest er ændret:

Opskriften på hjemmelavede corn flakes er gjort printvenlig. Virkelig hyggelig opskrift, som børnene elsker at lave, og som måske kan bruges til madkundskab i hjemmeskolen?

—

Min opskrift på citronpasta med kammuslinger og ærteskud er opdateret med nye billeder. En herlig luksusret, som kan laves på blot 15 minutter.

—

Min opskrift på langtidssimret okseragout er gjort printvenlig, og jeg har tilføjet et par noter om tilberedning i slowcooker, tilberedningstid mm. Derudover har jeg efterredigeret de oprindelige billeder.

—

Sund i januar

Ja tak, flere sunde(re) opskrifter

Copyright

Ønsker du at bruge mine billeder og tekster på fx din egen blog eller i kommerciel sammenhæng, så send mig venligst en forespørgsel på mail: emilie(at)valbylille.dk

Kontakt

Har I spørgsmål til opskrifter eller andet, så skriv gerne i kommentarfeltet. Jeg besvarer dem altid – også selvom indlægget er gammelt. Vil I dele en hemmelighed eller spørge mig om noget generelt, så skriv til mig her: emilie(at)valbylille.dk

Søg efter opskrift

  • Instagram
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Email
  • RSS Feed

Copyright © 2021 Valbylille - all rights reserved