Valbylille

Opskrifter og hverdagsliv

  • Opskrifter
    • Måltid
      • Morgenmad
      • Frokost og småretter
      • Snacks
      • Aftensmad
      • Salat og tilbehør
      • Madtærter og pies
      • Pandekager og vafler
      • Pasta
      • Pizza
      • Sandwich, tacos og burger
      • Suppe
    • Køkken
      • Asien
      • Danmark og Norden
      • England
      • Frankrig
      • Indien
      • Italien
      • Latinamerika
      • Middelhavet
      • USA
    • Nemt og hurtigt
      • Familiefavoritter
      • One pot / one pan
      • Slow cooker
    • Højtid og sæson
      • Efterår
      • Fastelavn
      • Forår
      • Fødselsdag
      • Halloween
      • Jul
      • Påske
      • Skolestart
      • Sommer
      • Valentinsdag
      • Vinter
    • Diæt
      • Glutenfri
      • Sund i januar
      • Vegetar
      • Vegansk
    • Kager og sødt
      • Brownies, muffins og andre små kager
      • Dessert og tærter
      • Is
      • Lagkage og skærekage
      • Slik og konfekt
      • Småkager og cookies
      • Syltetøj, sirup og smørbart
    • Brød og boller
    • Drikke
    • Sauce, dressing, syltet tilbehør mm.
  • Inspiration
    • Bøger, film og spil
    • Krea
    • Oplevelser
  • Krummer
    • Et år i Valbylille
    • Søndagsfavoritter
    • Sniksnak
    • Tænker på…
  • Om Valbylille

Tænker på…

7. september 2017 by Valbylille 6 kommentarer

Så er jeg igen på banen med en håndfuld løse tanker.

1. Jeg glæder mig pinligt meget til, at jeg om to uger kan sætte dessertskeen i disse lækre sager.

2. Stiger jeres søvnbehov også i september? Jeg er helt flad om aftenen, og bare det at bevæge mig op i seng kan virke anstrengende. Hej hej verden – vi ses til maj med de lange, lyse forårsaftener.

3.  Åh, hvor kunne jeg godt spise en af disse banana cupcakes with cinnamon cream cheese frosting. Haps!

4. … men hvis betegnelsen var banankager med kanelsmørost var jeg nok ikke helt så ivrig.

5. Testede lige Manden – han vil også gerne have en af de engelsksprogede kager, men brølede aadddr, da jeg bagefter foreslog en dansk variant med kanelsmørost. Dansk er altså et virkeligt utaknemmeligt madsprog.

6. Efter en lang sommerpause er jeg SÅ klar til binge watche nye tv-serier. Lige nu står den på game og thrones, og det er stadig muligt at nøjes med 2-3 afsnit om ugen. Men om lidt går det galt – og så er det sofa- og seriehygge så snart ungerne er puttet. Med varme drikke og strikkede tæpper.

7. Jeg elsker det her indlæg. Jeg er ikke selv god til at sætte ord på følelser, og bliver rørt over, hvor fint det er gjort her.

GemGem

  • Instagram
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Email
  • RSS Feed

Skrevet i: Tænker på...

« Pizza med salsiccia og syltede skalotteløg
Sandwich med ærtecreme og gedeost »

Kommentarer

  1. Maude //skøreliv.dk skriver

    7. september 2017 kl. 10:14

    Jeg går helt død når klokken nærmer sig 19:25. Der er ikke mere at komme efter – godnat, folkens!….

    Svar
    • Valbylille skriver

      18. september 2017 kl. 21:22

      Jeg er glad for, at jeg ikke er den eneste. Jeg er stadig så træt, at det har taget mig mere end en uge at besvare kommentarerene…
      Tid til at stramme op – og gå tidligere i seng.

      Svar
  2. Øglemor skriver

    7. september 2017 kl. 16:43

    Du er sød. Tak! 😘 (Og i øvrigt nej tak til de danske kopkager, men et stort ja tak til de engelske ;))

    Svar
    • Valbylille skriver

      18. september 2017 kl. 21:21

      Du ramte mig lige i hjertet, og jeg kunne nikke til det hele ❤️

      Svar
  3. Malene skriver

    7. september 2017 kl. 22:59

    Helt enig i at dansk er et grimt madsprog. Jeg får kvalme ved tanken om at spise ostekage, men jeg spiser cheesecake med velbehag. Mange ting lyder bare mere appetitlige på engelsk – eller spansk.

    Svar
    • Valbylille skriver

      18. september 2017 kl. 21:20

      Bvadr! Ostekage – det lyder faktisk ret væmmeligt.

      Jeg kæmper ofte med, hvad jeg skal kalde mine opskrifter for at det ikke skal blive langt og kluntet. Det virker dog lidt fjollet med engelske navne til en dansk opskrift, så jeg går oftest med kluntet. Og heldigvis er ordet cheesecake så godt som dansk 🙂

      Svar

Skriv et svar til Valbylille Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Velkommen til Valbylille

Her kan du finde skønne opskrifter på hverdagsmad og søde sager. Køkkenet er min kreative legeplads, og jeg giver både mit bud på klassiske retter og helt nye opskrifter, som du ikke finder andre steder.

Alle opskrifter testes flere gange, og er nemme at gå til.

Mange hilsner
Emilie

  • Instagram
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Email
  • RSS Feed

Søg efter opskrift

Opdaterede opskrifter

Jeg tester løbende de ældre opskrifter og tilføjer tekst og nye billeder. Her kan du se, hvad der senest er ændret:

Opskriften på hjemmelavede corn flakes er gjort printvenlig. Virkelig hyggelig opskrift, som børnene elsker at lave, og som måske kan bruges til madkundskab i hjemmeskolen?

—

Min opskrift på citronpasta med kammuslinger og ærteskud er opdateret med nye billeder. En herlig luksusret, som kan laves på blot 15 minutter.

—

Min opskrift på langtidssimret okseragout er gjort printvenlig, og jeg har tilføjet et par noter om tilberedning i slowcooker, tilberedningstid mm. Derudover har jeg efterredigeret de oprindelige billeder.

—

Sund i januar

Ja tak, flere sunde(re) opskrifter

Copyright

Ønsker du at bruge mine billeder og tekster på fx din egen blog eller i kommerciel sammenhæng, så send mig venligst en forespørgsel på mail: emilie(at)valbylille.dk

Kontakt

Har I spørgsmål til opskrifter eller andet, så skriv gerne i kommentarfeltet. Jeg besvarer dem altid – også selvom indlægget er gammelt. Vil I dele en hemmelighed eller spørge mig om noget generelt, så skriv til mig her: emilie(at)valbylille.dk

Søg efter opskrift

  • Instagram
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Email
  • RSS Feed

Copyright © 2021 Valbylille - all rights reserved