Valbylille

Opskrifter og hverdagsliv

  • Opskrifter
    • Måltid
      • Morgenmad
      • Frokost og småretter
      • Snacks
      • Aftensmad
      • Salat og tilbehør
      • Madtærter og pies
      • Pandekager og vafler
      • Pasta
      • Pizza
      • Sandwich, tacos og burger
      • Suppe
    • Køkken
      • Asien
      • Danmark og Norden
      • England
      • Frankrig
      • Indien
      • Italien
      • Latinamerika
      • Middelhavet
      • USA
    • Nemt og hurtigt
      • Familiefavoritter
      • One pot / one pan
      • Slow cooker
    • Højtid og sæson
      • Efterår
      • Fastelavn
      • Forår
      • Fødselsdag
      • Halloween
      • Jul
      • Påske
      • Skolestart
      • Sommer
      • Valentinsdag
      • Vinter
    • Diæt
      • Glutenfri
      • Sund i januar
      • Vegetar
      • Vegansk
    • Kager og sødt
      • Brownies, muffins og andre små kager
      • Dessert og tærter
      • Is
      • Lagkage og skærekage
      • Slik og konfekt
      • Småkager og cookies
      • Syltetøj, sirup og smørbart
    • Brød og boller
    • Drikke
    • Sauce, dressing, syltet tilbehør mm.
  • Inspiration
    • Bøger, film og spil
    • Krea
    • Oplevelser
  • Krummer
    • Et år i Valbylille
    • Søndagsfavoritter
    • Sniksnak
    • Tænker på…
  • Om Valbylille

Tænker på…

3. august 2017 by Valbylille 4 kommentarer

Så er jeg tilbage med mine torsdagstanker.

1. Det virker som om, at alle enten har tilbragt ferien på Bornholm eller i Italien. Vi havde sat pengene på Bornholm, der bød på mange gode oplevelser. Men det der med at kalde Bornholm for solskinsøen er faktisk lidt fejt. Det virker lidt som om, at Italien havde været et bedre valg i den sammenhæng. Til gengæld er bornholmerne mindst lige så gode til at lave is, og når det gælder vafler er de klart bedst. Og så er der vist udlignet i den feriedyst.

2. Men næste år tager vi nok sydpå alligevel. Og gerne til Italien eller Frankrig. Billedet er i øvrigt fra Saint Tropez. Vi var forbi en enkelt dag for et par år siden, og byen lever 100 procent op til forventningerne. Der  er superhyggeligt og fyldt med svimlende rige mennesker. Hvis det ikke afsløres af deres påklædning, kan man se det på deres lidt tilbagelænede gang. Mon de har været på kursus?

3. Jeg er  fornylig faldet over denne amerikanske boligblog. Parret bag er for vilde! De er midt i 30’erne og har allerede renoveret og indrettet fire huse. Og de er gode til det. Mest af alt ville jeg dog gerne åbne en boghandel for børn, som den de viser billeder fra i deres seneste indlæg. Den er noget så eventyrlig og hyggelig.

4. Og nu vi er ved bøger, så har jeg slugt den ene bog efter den anden her i ferien. Jeg fik endda læst en hel bog på kun et døgn. Det er så heller ikke ligefrem dyb litteratur jeg har kastet mig ud i. Faktisk har jeg kun læst den slags bøger, hvor der optræder personer med olivenfarvet hud. Er de mon sorte eller grønne?

5. I en af bøgerne var der også en karakter med kornblå øjne.  Kornblå?

6. Drengen kan være en meget beskeden lille fyr. Da han skulle sove i går, puttede han sig tæt ind til mig, og hviskede: “kan vi få havregryn i morgen?” Og ja, selvfølgelig kunne han få havregryn. Præcis lige som alle andre dage.

7. Har I set, at Imerco har fået Royal Doulton stel? De har vist bare to varianter, og deriblandt det stel, som jeg betalte en milliard for at få fragtet til Danmark sidste år. Jeg svinger lidt mellem at være pavestolt over at være firstmover (aldrig sket før!) og lidt ærgerlig over, at alle andre så nemt kan få fingre i mit specialimporterede stel. Men altså køb det endelig nu det er her. Det er superpænt, og kan få selv den bruneste gryderet til at se indbydende ud.

8. Det ligner en doughnut, men er det ikke. Måske kunne det blive en doughnut?En funfetti doughnut? Yes please. Det er helt sikkert forsøget værd.

GemGem

  • Instagram
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Email
  • RSS Feed

Skrevet i: Tænker på...

« Grillede skaftkoteletter med citron og pesto
Frisk og frugtig stikkelsbærmojito »

Kommentarer

  1. Maude //skøreliv.dk skriver

    3. august 2017 kl. 10:07

    Ja, det har været lidt sparsomt med solskinstimerne i år!… Mht. olivenfarver, så kommer det vel også an på, om det er den slags, der er voldproppet med rød peber?… Helt anden ansigtskulør!…

    Svar
    • Valbylille skriver

      3. august 2017 kl. 22:03

      Mit hovede eksploderede lige i forsøget på at forestille mig en grøn-oliven-med-rød-peber-farvet litterær skønhed.

      Svar
  2. Malene skriver

    3. august 2017 kl. 22:14

    Italien eller Frankrig har helt klart været det bedste valg i år. Jeg har misundeligt kigget på andre folks solrige feriebilleder på de sociale medier fra en regnvåd campingplads i Jylland. Vi skal også sydpå næste år. Ingen tvivl om det!

    Svar
    • Valbylille skriver

      4. august 2017 kl. 22:55

      Jeg har sprunget feriebillederne over, men deres kulør kan man jo ikke ignorere. Det bliver så meget mig, der styrer sydpå, så snart det ringer ud til sommerferie næste år.

      Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Velkommen til Valbylille

Her kan du finde skønne opskrifter på hverdagsmad og søde sager. Køkkenet er min kreative legeplads, og jeg giver både mit bud på klassiske retter og helt nye opskrifter, som du ikke finder andre steder.

Alle opskrifter testes flere gange, og er nemme at gå til.

Mange hilsner
Emilie

  • Instagram
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Email
  • RSS Feed

Søg efter opskrift

Opdaterede opskrifter

Jeg tester løbende de ældre opskrifter og tilføjer tekst og nye billeder. Her kan du se, hvad der senest er ændret:

Opskriften på hjemmelavede corn flakes er gjort printvenlig. Virkelig hyggelig opskrift, som børnene elsker at lave, og som måske kan bruges til madkundskab i hjemmeskolen?

—

Min opskrift på citronpasta med kammuslinger og ærteskud er opdateret med nye billeder. En herlig luksusret, som kan laves på blot 15 minutter.

—

Min opskrift på langtidssimret okseragout er gjort printvenlig, og jeg har tilføjet et par noter om tilberedning i slowcooker, tilberedningstid mm. Derudover har jeg efterredigeret de oprindelige billeder.

—

Sund i januar

Ja tak, flere sunde(re) opskrifter

Copyright

Ønsker du at bruge mine billeder og tekster på fx din egen blog eller i kommerciel sammenhæng, så send mig venligst en forespørgsel på mail: emilie(at)valbylille.dk

Kontakt

Har I spørgsmål til opskrifter eller andet, så skriv gerne i kommentarfeltet. Jeg besvarer dem altid – også selvom indlægget er gammelt. Vil I dele en hemmelighed eller spørge mig om noget generelt, så skriv til mig her: emilie(at)valbylille.dk

Søg efter opskrift

  • Instagram
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Email
  • RSS Feed

Copyright © 2021 Valbylille - all rights reserved