Så er det i morgen, at Pigen og jeg suser afsted til Paris. Pigen glæder sig helt vildt meget, og mener, at vi skal spise pain au chocolat morgen, middag og aften. Hun øver udtalen flere gange dagligt, så hun selv kan bestille. Så sødt!
Jeg glæder mig bare til at være sammen med hende helt uden hverdagens pligter. Det bliver så rart bare at tøffe afsted uden at skulle nå noget.
Hvis I har lyst til at følge med på vores rejse, så kig forbi instagram, hvor jeg agter at give den gas med lækre feriebilleder og gode parisertips. Der skal nok være et par guldkorn i mellem for både børnefamilier og foodies.
Der kommer til gengæld ikke noget pariserindlæg her på bloggen. Jeg har tidligere delt mine tips til børnefamilier, der vil mere og andet end Eiffeltårnet og Triumfbuen, og jeg har også lavet et indlæg med gode adresser for de madinteresserede. På denne tur skal vi primært besøge de store seværdigheder – og dem er der vist allerede skrevet rigeligt om. Så derfor: Følg med på Instragram for de små guldkorn.
Bloggen kommer dog ikke til at ligge stille, mens vi er afsted. Tværtimod. Om aftenen, når Pigen er puttet, har jeg jo rigelig tid til at opdatere bloggen og skrive nye indlæg. Det bliver megahyggeligt, og jeg glæder mig faktisk ret meget til den del af ferien. Det lyder skørt, men det er bare så sjældent, at jeg tager mig tid til at justere de små ting på bloggen. I hverdagen er det jo bare ikke særlig vigtigt, så det er bevidst nedprioritering, selvom idéerne er mange.
I vil nok slet ikke opdage de små tilpasninger, som skal gøre bloggen lidt mere brugervenlig, men de nye opskrifter til gengæld – dem kan I godt glæde jer til.
De seneste par uger har vi mæsket os i græskar, og jeg har haft en fest med at tilberede dem på nye måder. Der venter derfor en virkelig god opskrift med spaghettigræskar og en opskrift på perfekt krydret butternutkage med den vildeste glasur. Den er bare toppen!
Og lige her til sidst – anbefalinger til Paris modtages stadig med kyshånd. Især til gode spisesteder for børn. Jeg har store forhåbninger om, at vi skal slå os løs i franske delikatesser, men Pigen er ikke længere så åben over for nye madoplevelser, som hun har været. Så frølår og escargots bliver det nok ikke… 🙂
Billedet ovenfor er fra sidste besøg i Paris, hvor Pigen spiste en falafel på størrelse med sit hoved. Det skal vi helt sikkert igen. Men hvad skal vi ellers finde på? Altså udover tonsvis af chokoladecroissanter, pandekager og macarons?
Ahh, bon voyage! Det er mere end ti år siden jeg har været der sidst, så de gode råd skal med statsgaranti komme fra nogle andre end mig….
10 år – Det er jo alt for længe!
Rigtig god tur. Jeg har kun været der én gang – og det var ærligt ikke lige mig… Men håber I finder nogle gode madsteder og får en masse oplevelser. Kh. Birgitte
Sådan havde jeg det med London, da jeg var der første gang.
Der er efterhånden også en del byer, som jeg synes er mere spændende end Paris. Paris vil dog altid være noget særligt, fordi jeg har været der så meget, at ferie dér er ren afslapning. Det er nok lidt min form for charterferie, hvis det giver mening.
Det giver meget mening. Jeg har jo f.eks. et tæt forhold til London. Har været der over 10 gange 😉 Jeg vil dog helt klart anbefale Barcelona til mindre børn og Rom til større børn. Kh. Birgitte
Åh ja, vi var i Barcelona i marts. Det var helt perfekt! Det var helt utroligt hvor meget kultur børnene kunne rumme. Rom vil jeg også gemme til de er ældre. Der er vist for meget støj og for lidt plads til de helt små. Men hvor bliver det godt, når de på et tidspunkt er store nok.
Derudover drømmer jeg om at tage dem med til Wien på juletur.
Rigtig god tur! Mindes med længsel sidste forårs Pariser-tur med ældstebarnet, hvor vi bare hyggede igennem. Det kulinariske endte vi dog med at springe ret let hen over – alle kræfterne blev simpelthen brugt på at trave og opleve i stedet. Og når det så blev spisetid, endte vi ofte med den nemmeste løsning frem for den lækreste 🙂
Tusind tak! Jeg var dødmisundelig dengang 🙂 Endelig er det min tur.
Det er faktisk meget sjældent at mine ferier bliver specielt kulinariske – uanset om det er med eller uden børn. Det handler oftest om at være heldig at komme forbi et spisested et splitsekund, inden nogen går sukkerkold. Jeg ville vildt godt spise lidt bedre, men det bliver nok aldrig så vigtigt, at jeg planlægger dagen omkring de gode spisesteder.
TIl gengæld er det jo rart at vide, hvor de er, hvis man tilfældigvis er i nærheden.
God tur til jer to! Glæder mig til at høre lidt nærmere om hotellet 😉
/AM
Her er ganske vidunderligt og vi stornyder Paris.
Næste gang tager jeg dog dig med i stedet 🙂 Det kunne være supersjovt.