Valbylille

Opskrifter og hverdagsliv

  • Opskrifter
    • Måltid
      • Morgenmad
      • Frokost og småretter
      • Snacks
      • Aftensmad
      • Salat og tilbehør
      • Madtærter og pies
      • Pandekager og vafler
      • Pasta
      • Pizza
      • Sandwich, tacos og burger
      • Suppe
    • Køkken
      • Asien
      • Danmark og Norden
      • England
      • Frankrig
      • Indien
      • Italien
      • Latinamerika
      • Middelhavet
      • USA
    • Nemt og hurtigt
      • Familiefavoritter
      • One pot / one pan
      • Slow cooker
    • Højtid og sæson
      • Efterår
      • Fastelavn
      • Forår
      • Fødselsdag
      • Halloween
      • Jul
      • Påske
      • Skolestart
      • Sommer
      • Valentinsdag
      • Vinter
    • Diæt
      • Glutenfri
      • Sund i januar
      • Vegetar
      • Vegansk
    • Kager og sødt
      • Brownies, muffins og andre små kager
      • Dessert og tærter
      • Is
      • Lagkage og skærekage
      • Slik og konfekt
      • Småkager og cookies
      • Syltetøj, sirup og smørbart
    • Brød og boller
    • Drikke
    • Sauce, dressing, syltet tilbehør mm.
  • Inspiration
    • Bøger, film og spil
    • Krea
    • Oplevelser
  • Krummer
    • Et år i Valbylille
    • Søndagsfavoritter
    • Sniksnak
    • Tænker på…
  • Om Valbylille

Syltede rabarber

22. juni 2015 by Valbylille 6 kommentarer

Gå til opskrift

syltede rabarber

Syltede rabarber er nyt for mig, men er allerede på vej til at blive en klassiker. Jeg lavede den første portion for et par uger siden, og har måttet lave et par ekstra portioner sidenhen. Jeg spiser dem til ost, på yoghurt, i salater, til kylling og makrel, i koldskål og også bare som snack. De smager forrygende, og jeg er vist ved at blive helt afhængig. Prøv dem.

syltede rabarber

Syltede rabarber

Valbylille
5 fra 3 stemmer
Udskriv Pin Recipe

Ingredienser
 

  • 200 g rabarber
  • 2 dl vand
  • 1 citron i skiver
  • 100 g sukker.

Sådan gør du
 

  • Skær rabarberne i skrå skiver, og kom dem i et skoldet glas. Kom sukker, vand og citronskiver i en gryde, og kog dem op til en lage. Hæld lagen over rabarberne. Sæt låg på, og lad de syltede rabarber trække i mindst 2 timer og gerne et døgn.
Har du prøvet opskriften?Fortæl mig, hvad du synes om den!

  • Instagram
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Email
  • RSS Feed

Skrevet i: Danmark og Norden, Dessert og tærter, Dip, drys og syltede sager, Forår, Opskrifter, Sauce, dressing, syltet tilbehør mm., Sommer Tags: rabarber

« San Francisco med småbørn
Pasta med broccoli og salsiccia »

Kommentarer

  1. charlotte dyhr skriver

    24. maj 2016 kl. 15:00

    Hej Emilie.
    Jeg har lige lavet min 1. portion syltede rabarber. Jeg lagde lige et par friske vanilie stænger i glasset-tror det bliver fantastisk-uhm.

    Hilsen Charlotte

    Svar
    • Valbylille skriver

      24. maj 2016 kl. 20:21

      Det lyder bare rigtig dejligt med vanilje. Den idé kunne jeg godt have brugt, da jeg selv lavede en portion for et par dage siden.

      Svar
  2. Lærke skriver

    27. oktober 2016 kl. 12:31

    Hej. Hvor lang tid kan dine syltede rabarber holde sig? 🙂

    Svar
    • Valbylille skriver

      27. oktober 2016 kl. 20:40

      Jeg vil anbefale at spise dem i løbet af højst 2 uger, hvis ikke de konserveres.

      Svar
  3. Louise skriver

    17. maj 2019 kl. 16:36

    Skal citronskiverne med i glasset efter kogning?

    Svar
    • Valbylille skriver

      14. juni 2019 kl. 14:17

      Nej, de skal blot kasseres.

      Beklager det sene svar her midt i mellem to rabarbersæsoner!

      Svar

Skriv et svar til charlotte dyhr Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Velkommen til Valbylille

Her kan du finde skønne opskrifter på hverdagsmad og søde sager. Køkkenet er min kreative legeplads, og jeg giver både mit bud på klassiske retter og helt nye opskrifter, som du ikke finder andre steder.

Alle opskrifter testes flere gange, og er nemme at gå til.

Mange hilsner
Emilie

  • Instagram
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Email
  • RSS Feed

Søg efter opskrift

Opdaterede opskrifter

Jeg tester løbende de ældre opskrifter og tilføjer tekst og nye billeder. Her kan du se, hvad der senest er ændret:

Opskriften på hjemmelavede corn flakes er gjort printvenlig. Virkelig hyggelig opskrift, som børnene elsker at lave, og som måske kan bruges til madkundskab i hjemmeskolen?

—

Min opskrift på citronpasta med kammuslinger og ærteskud er opdateret med nye billeder. En herlig luksusret, som kan laves på blot 15 minutter.

—

Min opskrift på langtidssimret okseragout er gjort printvenlig, og jeg har tilføjet et par noter om tilberedning i slowcooker, tilberedningstid mm. Derudover har jeg efterredigeret de oprindelige billeder.

—

Sund i januar

Ja tak, flere sunde(re) opskrifter

Copyright

Ønsker du at bruge mine billeder og tekster på fx din egen blog eller i kommerciel sammenhæng, så send mig venligst en forespørgsel på mail: emilie(at)valbylille.dk

Kontakt

Har I spørgsmål til opskrifter eller andet, så skriv gerne i kommentarfeltet. Jeg besvarer dem altid – også selvom indlægget er gammelt. Vil I dele en hemmelighed eller spørge mig om noget generelt, så skriv til mig her: emilie(at)valbylille.dk

Søg efter opskrift

  • Instagram
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Email
  • RSS Feed

Copyright © 2021 Valbylille - all rights reserved