Valbylille

Opskrifter og hverdagsliv

  • Opskrifter
    • Måltid
      • Morgenmad
      • Frokost og småretter
      • Snacks
      • Aftensmad
      • Salat og tilbehør
      • Madtærter og pies
      • Pandekager og vafler
      • Pasta
      • Pizza
      • Sandwich, tacos og burger
      • Suppe
    • Køkken
      • Asien
      • Danmark og Norden
      • England
      • Frankrig
      • Indien
      • Italien
      • Latinamerika
      • Middelhavet
      • USA
    • Nemt og hurtigt
      • Familiefavoritter
      • One pot / one pan
      • Slow cooker
    • Højtid og sæson
      • Efterår
      • Fastelavn
      • Forår
      • Fødselsdag
      • Halloween
      • Jul
      • Påske
      • Skolestart
      • Sommer
      • Valentinsdag
      • Vinter
    • Diæt
      • Glutenfri
      • Sund i januar
      • Vegetar
      • Vegansk
    • Kager og sødt
      • Brownies, muffins og andre små kager
      • Dessert og tærter
      • Is
      • Lagkage og skærekage
      • Slik og konfekt
      • Småkager og cookies
      • Syltetøj, sirup og smørbart
    • Brød og boller
    • Drikke
    • Sauce, dressing, syltet tilbehør mm.
  • Inspiration
    • Bøger, film og spil
    • Krea
    • Oplevelser
  • Krummer
    • Et år i Valbylille
    • Søndagsfavoritter
    • Sniksnak
    • Tænker på…
  • Om Valbylille

Sprød salat med glaskål og vandmelon

29. maj 2014 by Valbylille Skriv kommentar

sprød salat med vandmelon og glaskål
Kender I det, at man er stopmæt og alligevel mangler noget for at være sådan rigtig tilfreds i mund og mave? Sådan har jeg det lige nu, hvor mine sanser virkelig godt kunne bruge denne salat med glaskål og vandmelon, som vi fik en solskinsdag for et par uger siden.

Her til aften har vi smovset de vildeste og mest svulstige hotdogs, jeg nogensinde har mødt. Det var Manden der havde været i køkkenet, og han havde bestemt ikke begrænset sig. Brødene var store som træsko, og der var også hjemmelavede fritter on the side, så jeg er godt mæt og kan ikke engang klemme et lille stykke chokolade ned. Jeg mangler bare fornemmelsen af noget frisk og sprødt til at gøre måltidet komplet.

Et enkelt stykke melon til dessert ville lige være sagen, men frugtskålen byder desværre kun på bananer. Jeg må derfor udsætte min trang efter saftig frugt til i morgen, og mens jeg venter, kan jeg jo passende dele opskriften på den ultrasprøde salat på billedet. Den er så saftig og knasende, som en salat kan blive, og der er ret god sandsynlighed for, at den ender på vores middagsbord igen i morgen.

Salat med glaskål og vandmelon
1 glaskål
vandmelon i samme mængde som glaskål
3-4 forårsløg
1 håndfuld dild

Skær glaskål og vandmelon i tern og forårsløgene i skiver. Klip dilden i mindre stykker, og vend det hele sammen. Og så er der salat.
Tip: Salaten er dejligt fersk, hvilket jeg godt kan lide til fx en krydret bøf. Den kan dog snildt peppes op med et skud friskkværnet peber eller et par dråber olie/eddikedressing.
  • Instagram
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Email
  • RSS Feed

Skrevet i: Opskrifter, Salat, Salat og tilbehør, Sommer Tags: dild, forårsløg, glaskål, vandmelon

« Jordbærkoldskål med et strejf af hyldeblomst
Frokost i det grønne med sprøde auberginebrød og æg en cocotte »

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Velkommen til Valbylille

Her kan du finde skønne opskrifter på hverdagsmad og søde sager. Køkkenet er min kreative legeplads, og jeg giver både mit bud på klassiske retter og helt nye opskrifter, som du ikke finder andre steder.

Alle opskrifter testes flere gange, og er nemme at gå til.

Mange hilsner
Emilie

  • Instagram
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Email
  • RSS Feed

Søg efter opskrift

Opdaterede opskrifter

Jeg tester løbende de ældre opskrifter og tilføjer tekst og nye billeder. Her kan du se, hvad der senest er ændret:

Opskriften på hjemmelavede corn flakes er gjort printvenlig. Virkelig hyggelig opskrift, som børnene elsker at lave, og som måske kan bruges til madkundskab i hjemmeskolen?

—

Min opskrift på citronpasta med kammuslinger og ærteskud er opdateret med nye billeder. En herlig luksusret, som kan laves på blot 15 minutter.

—

Min opskrift på langtidssimret okseragout er gjort printvenlig, og jeg har tilføjet et par noter om tilberedning i slowcooker, tilberedningstid mm. Derudover har jeg efterredigeret de oprindelige billeder.

—

Sund i januar

Ja tak, flere sunde(re) opskrifter

Copyright

Ønsker du at bruge mine billeder og tekster på fx din egen blog eller i kommerciel sammenhæng, så send mig venligst en forespørgsel på mail: emilie(at)valbylille.dk

Kontakt

Har I spørgsmål til opskrifter eller andet, så skriv gerne i kommentarfeltet. Jeg besvarer dem altid – også selvom indlægget er gammelt. Vil I dele en hemmelighed eller spørge mig om noget generelt, så skriv til mig her: emilie(at)valbylille.dk

Søg efter opskrift

  • Instagram
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Email
  • RSS Feed

Copyright © 2021 Valbylille - all rights reserved