Har I også været ude at grille i det gode weekendvejr? I fredags satte vi for første gang i år ild til kullene, og smækkede et par gode bøffer på risten. Det var lige noget for Manden, der havde brugt hele formiddagen på at samle vores nye havemøbler, besøge byggemarkeder og underholde Pigen, mens jeg var på kaffedate hos en god veninde.
Bøfferne blev serveret med nye kartofler og en lækker ret med sølvbeder. Inspirationen kommer fra den klassiske italienske kogebog ‘Sølvskeen’, som jeg fik foræret til mors dag. Den indeholder enormt mange opskrifter med ansjoser og grønsager, og da jeg længe har haft et glas ansjoser stående, som jeg ikke er så vant til at bruge og også have en sølvbede i grøntsagsskuffen, var det oplagt med et lille eksperiment.
Sølvbede med ansjoser
1 sølvbede
3 ansjosfiletter
2 fed hvidløg
1 citron – kun skallen
parmesan
Skriv et svar