Valbylille

Opskrifter og hverdagsliv

  • Opskrifter
    • Måltid
      • Morgenmad
      • Frokost og småretter
      • Snacks
      • Aftensmad
      • Salat og tilbehør
      • Madtærter og pies
      • Pandekager og vafler
      • Pasta
      • Pizza
      • Sandwich, tacos og burger
      • Suppe
    • Køkken
      • Asien
      • Danmark og Norden
      • England
      • Frankrig
      • Indien
      • Italien
      • Latinamerika
      • Middelhavet
      • USA
    • Nemt og hurtigt
      • Familiefavoritter
      • One pot / one pan
      • Slow cooker
    • Højtid og sæson
      • Efterår
      • Fastelavn
      • Forår
      • Fødselsdag
      • Halloween
      • Jul
      • Påske
      • Skolestart
      • Sommer
      • Valentinsdag
      • Vinter
    • Diæt
      • Glutenfri
      • Sund i januar
      • Vegetar
      • Vegansk
    • Kager og sødt
      • Brownies, muffins og andre små kager
      • Dessert og tærter
      • Is
      • Lagkage og skærekage
      • Slik og konfekt
      • Småkager og cookies
      • Syltetøj, sirup og smørbart
    • Brød og boller
    • Drikke
    • Sauce, dressing, syltet tilbehør mm.
  • Inspiration
    • Bøger, film og spil
    • Krea
    • Oplevelser
  • Krummer
    • Et år i Valbylille
    • Søndagsfavoritter
    • Sniksnak
    • Tænker på…
  • Om Valbylille

Pizza med salsiccia og syltede skalotteløg

27. august 2017 by Valbylille Skriv kommentar

Gå til opskrift

Søndagspizza? Ja tak!

Sig goddag til det allerbedste pizzafyld nogensinde. Jeg har sikkert sagt det før, men denne gang mener jeg det: Den her pizza er bedst.

For det første har jeg en stor svaghed for salsiccia. Til jer der måske ikke kender den, er det en svinekødspølse med salvie, hvor man som regel sprødsteger pølsefarsen og kasserer skindet. Det er altid en vinder.

For det andet er de syltede skalotteløg virkelig mums. Normalt er jeg ikke til løg på min pizza, men siden jeg lavede denne pizza første gang, har der været syltede løg på alle mine pizzaer. Og dem har der altså været virkelig mange af. I juli fik jeg nemlig det vildeste bagestål, så nu er der sprøde og brandvarme pizzaer på kun 5 minutter mindst en gang om ugen.

Billederne her er dog før-bagestål, og det er opskriften også. Pizzaen er nemlig dobbeltbagt, så den først bages med tomatsovs alene og derefter med resten af fyldet. Det er ret genialt, hvis fyldet ikke skal have for meget varme, og man gerne vil have sprød bund med lidt farve. Metoden dur dog ikke med bagestål, da bagetiden simpelthen er for kort. Til gengæld giver bagestålet de allerbedste pizzaer, så det gør slet ingenting.

Jeg håber, at I har nydt weekenden og er ved at lade godt op til en ny uge. Som forhåbentligt byder på en masse skønne oplevelser????

Her hos mig står den bl.a. på uddannelse, DHL-stafet og så sætter jeg også gang i to ret vilde begivenheder, som jeg måske fortæller om en anden gang. Jeg er normalt lidt af en tryghedsnarkoman, og kan mærke en vis ængstelse ved at bevæge mig ud af mine trygge rammer – Det er derfor der har været lidt stille på bloggen de seneste uger. Mest af alt er jeg dog bare rigtig glad, og ængstelsen er nok bare en naturlig del af at stå overfor store forandringer. Oh yes! Der er gode ting på vej!!

Når jeg sådan svinger mellem jubel og eftertænksomhed er der dog en ting, der altid virker: Pizza, selvfølgelig! Det giver næsten sig selv. Pizza er altid mit førstevalg – både når der skal fejres og når der er behov for comfortfood. Og den her pizza? Det er mit første førstevalg. Og Mandens med. Vi er begge fans af  sprøde dejskiver med salviepølse og små syltede løg. Haps, haps, haps.

Brug din yndlingsopskrift på pizzadej. Jeg er glad for denne opskrift.

Pizza med salsiccia og syltede skalotteløg


5 fra 5 stemmer
Udskriv Pin Recipe
Antal 2 pizzaer

Ingredienser
 

  • Pizzadej til 2 pizzaer
  • 8 små skalotteløg
  • 1 dl æblecidereddike
  • 1 tsk honning
  • 2 kviste timian
  • 2 dl mosede tomater
  • 1 spsk tomatkoncentrat
  • 2 spsk frist oregano hakket
  • 1 spsk løglage
  • 200 g salsiccia
  • 2 bøffelmælksmozzarella
  • frisk salvie

Sådan gør du
 

  • Kom æblecidereddike, honning og timian i en lille gryde, og lad det koge sammen. Halver skalotteløgene og kom dem i gryden. Kog dem 15 minutter, og lad dem derefter køle helt af i lagen.
  • Bland mosede tomater med tomatkoncentrat, oregano og lidt lage fra de syltede løg. Fordel den ukogte tomatsovs på pizzabundene.
  • Bag dem 8 minutter ved 250c varmluft. Fordel derefter ost løg, pølse og evt et par friske salvieblade på pizzaerne, og bag dem yderligere 5-8 minutter.
Har du prøvet opskriften?Fortæl mig, hvad du synes om den!

 

GemGem

GemGem

GemGemGemGem

GemGemGemGem

GemGem

GemGem

GemGem

  • Instagram
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Email
  • RSS Feed

Skrevet i: Aftensmad, Dip, drys og syltede sager, Efterår, Gris, Italien, Opskrifter, Pizza, Sauce, dressing, syltet tilbehør mm.

« Tacos med majsfritter og agurkesalsa
Tænker på… »

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Velkommen til Valbylille

Her kan du finde skønne opskrifter på hverdagsmad og søde sager. Køkkenet er min kreative legeplads, og jeg giver både mit bud på klassiske retter og helt nye opskrifter, som du ikke finder andre steder.

Alle opskrifter testes flere gange, og er nemme at gå til.

Mange hilsner
Emilie

  • Instagram
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Email
  • RSS Feed

Søg efter opskrift

Opdaterede opskrifter

Jeg tester løbende de ældre opskrifter og tilføjer tekst og nye billeder. Her kan du se, hvad der senest er ændret:

Opskriften på hjemmelavede corn flakes er gjort printvenlig. Virkelig hyggelig opskrift, som børnene elsker at lave, og som måske kan bruges til madkundskab i hjemmeskolen?

—

Min opskrift på citronpasta med kammuslinger og ærteskud er opdateret med nye billeder. En herlig luksusret, som kan laves på blot 15 minutter.

—

Min opskrift på langtidssimret okseragout er gjort printvenlig, og jeg har tilføjet et par noter om tilberedning i slowcooker, tilberedningstid mm. Derudover har jeg efterredigeret de oprindelige billeder.

—

Sund i januar

Ja tak, flere sunde(re) opskrifter

Copyright

Ønsker du at bruge mine billeder og tekster på fx din egen blog eller i kommerciel sammenhæng, så send mig venligst en forespørgsel på mail: emilie(at)valbylille.dk

Kontakt

Har I spørgsmål til opskrifter eller andet, så skriv gerne i kommentarfeltet. Jeg besvarer dem altid – også selvom indlægget er gammelt. Vil I dele en hemmelighed eller spørge mig om noget generelt, så skriv til mig her: emilie(at)valbylille.dk

Søg efter opskrift

  • Instagram
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Email
  • RSS Feed

Copyright © 2021 Valbylille - all rights reserved