Valbylille

Opskrifter og hverdagsliv

  • Opskrifter
    • Måltid
      • Morgenmad
      • Frokost og småretter
      • Snacks
      • Aftensmad
      • Salat og tilbehør
      • Madtærter og pies
      • Pandekager og vafler
      • Pasta
      • Pizza
      • Sandwich, tacos og burger
      • Suppe
    • Køkken
      • Asien
      • Danmark og Norden
      • England
      • Frankrig
      • Indien
      • Italien
      • Latinamerika
      • Middelhavet
      • USA
    • Nemt og hurtigt
      • Familiefavoritter
      • One pot / one pan
      • Slow cooker
    • Højtid og sæson
      • Efterår
      • Fastelavn
      • Forår
      • Fødselsdag
      • Halloween
      • Jul
      • Påske
      • Skolestart
      • Sommer
      • Valentinsdag
      • Vinter
    • Diæt
      • Glutenfri
      • Sund i januar
      • Vegetar
      • Vegansk
    • Kager og sødt
      • Brownies, muffins og andre små kager
      • Dessert og tærter
      • Is
      • Lagkage og skærekage
      • Slik og konfekt
      • Småkager og cookies
      • Syltetøj, sirup og smørbart
    • Brød og boller
    • Drikke
    • Sauce, dressing, syltet tilbehør mm.
  • Inspiration
    • Bøger, film og spil
    • Krea
    • Oplevelser
  • Krummer
    • Et år i Valbylille
    • Søndagsfavoritter
    • Sniksnak
    • Tænker på…
  • Om Valbylille

Pink råkost med gulerod, rødbede og druer

18. september 2020 by Valbylille Skriv kommentar

Gå til opskrift

En meget smuk råkost, der giver farve til middagsbordet og smager virkelig dejligt.

Denne råkost med rødbeder og røde druer er simpelthen så smuk i farverne, og jeg sætter den gerne på bordet, når der er brug for lidt ekstra kulør. Den smager bl.a. dejligt til de klassiske, danske – og temmeligt brune – simreretter som enebærgryde og hjerter i flødesovs. En rigtig efterårssalat med dejlig knas fra valnødderne.

Tag evt. handsker på, når du river rødbederne for at undgå pink hænder.

Læs også mit indlæg med fif til gulerodsråkost og flere gode opskrifter.

Råkost med vindruer og rødbede

Valbylille
En rigtig efterårsråkost med knasende valnødder, saftige druer og pink rødbede. Den giver smuk kulør til brun mad som enebærgryder og hjerter i flødesovs, og har en dejlig frisk smag.
5 fra 3 stemmer
Udskriv Pin Recipe
Arbejdstid 10 min
Samlet tid 10 min
Ret Salat, Tilbehør
Køkken Dansk
Antal 4 personer
Kalorier 76 kcal

Ingredienser
 

  • 250 g gulerødder
  • 125 g rødbeder
  • 100 g røde/blå vindruer
  • 6 valnøddekerner

Sådan gør du
 

  • Skræl rodfrugterne og riv dem groft. Halver vindruerne, og bland dem med de revne rødder. Hak nødderne og drys dem over den færdige råkost.

Bemærkninger

Brug evt. handsker, når du skræller og river rødbeden for at undgå farve på hænderne.
Har du prøvet opskriften?Fortæl mig, hvad du synes om den!
Jeg bliver så glad, når jeg hører fra dig!

Jeg håber derfor, at du vil skrive en kommentar, hvis du laver en af mine opskrifter – eller bedømme den med stjerner. På den måde kan jeg se, hvad der virker, hvad I kan lide og om noget skal justeres. Du må også gerne tagge mig på instagram, hvis du lægger et billede op der.

Jeg besvarer selvfølgelig alle kommentarer.

  • Instagram
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Email
  • RSS Feed

Skrevet i: Danmark og Norden, Efterår, Opskrifter, Salat og tilbehør, Sund i januar, Vegansk, Vinter Tags: gulerod, råkost, rødbede, vindrue

« Gulerodsråkost med hvidkål og æbler
Helt klassisk gulerodsråkost med æble og appelsin »

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Velkommen til Valbylille

Her kan du finde skønne opskrifter på hverdagsmad og søde sager. Køkkenet er min kreative legeplads, og jeg giver både mit bud på klassiske retter og helt nye opskrifter, som du ikke finder andre steder.

Alle opskrifter testes flere gange, og er nemme at gå til.

Mange hilsner
Emilie

  • Instagram
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Email
  • RSS Feed

Søg efter opskrift

Opdaterede opskrifter

Jeg tester løbende de ældre opskrifter og tilføjer tekst og nye billeder. Her kan du se, hvad der senest er ændret:

Opskriften på hjemmelavede corn flakes er gjort printvenlig. Virkelig hyggelig opskrift, som børnene elsker at lave, og som måske kan bruges til madkundskab i hjemmeskolen?

—

Min opskrift på citronpasta med kammuslinger og ærteskud er opdateret med nye billeder. En herlig luksusret, som kan laves på blot 15 minutter.

—

Min opskrift på langtidssimret okseragout er gjort printvenlig, og jeg har tilføjet et par noter om tilberedning i slowcooker, tilberedningstid mm. Derudover har jeg efterredigeret de oprindelige billeder.

—

Sund i januar

Ja tak, flere sunde(re) opskrifter

Copyright

Ønsker du at bruge mine billeder og tekster på fx din egen blog eller i kommerciel sammenhæng, så send mig venligst en forespørgsel på mail: emilie(at)valbylille.dk

Kontakt

Har I spørgsmål til opskrifter eller andet, så skriv gerne i kommentarfeltet. Jeg besvarer dem altid – også selvom indlægget er gammelt. Vil I dele en hemmelighed eller spørge mig om noget generelt, så skriv til mig her: emilie(at)valbylille.dk

Søg efter opskrift

  • Instagram
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Email
  • RSS Feed

Copyright © 2021 Valbylille - all rights reserved