En meget smuk råkost, der giver farve til middagsbordet og smager virkelig dejligt.

Denne råkost med rødbeder og røde druer er simpelthen så smuk i farverne, og jeg sætter den gerne på bordet, når der er brug for lidt ekstra kulør. Den smager bl.a. dejligt til de klassiske, danske – og temmeligt brune – simreretter som enebærgryde og hjerter i flødesovs. En rigtig efterårssalat med dejlig knas fra valnødderne.
Tag evt. handsker på, når du river rødbederne for at undgå pink hænder.
Læs også mit indlæg med fif til gulerodsråkost og flere gode opskrifter.

Råkost med vindruer og rødbede
Ingredienser
- 250 g gulerødder
- 125 g rødbeder
- 100 g røde/blå vindruer
- 6 valnøddekerner
Sådan gør du
- Skræl rodfrugterne og riv dem groft. Halver vindruerne, og bland dem med de revne rødder. Hak nødderne og drys dem over den færdige råkost.
Bemærkninger
Jeg bliver så glad, når jeg hører fra dig!
Jeg håber derfor, at du vil skrive en kommentar, hvis du laver en af mine opskrifter – eller bedømme den med stjerner. På den måde kan jeg se, hvad der virker, hvad I kan lide og om noget skal justeres. Du må også gerne tagge mig på instagram, hvis du lægger et billede op der.
Jeg besvarer selvfølgelig alle kommentarer.

Skriv et svar