Kanelkrydret og honningsødet peanutbutter er det nye hit herhjemme. Vi spiser det på rugbrød sammen med æble og banan, og vi rører det sammen med yoghurt til en lækker dip til frugtstykker og knækbrødsstave.
Manden og børnene har altid været pjattede med peanutbutter, og når det gælder denne udgave, må jeg også overgive mig. Det smager skønt, og er slet ikke så klistret som den man køber på glas. Næste gang laver jeg dobbeltportion, så der også er til peanutbuttercookies og æbletærter foruden de gode rugbrødsmadder.

Peanutbutter med kanel og honning
Ingredienser
- 125 g blancherede afskallede jordnødder
- 1 tsk kanel
- 1 spsk honning
- 2-3 spsk vindruekerneolie eller en god nøddeolie
Sådan gør du
- Rist jordnødderne på en varm pande et par minutter.
- Kom dem i en minihakker i mindre portioner, og mal dem fint med lidt småstykker, så den færdige peanutbutter bliver chunky.
- Bland kanel og honning i de malede nødder, og tilsæt til sidst olie lidt ad gangen, til konsistensen bliver cremet og tyk.
- Peanutbutterne kan holde sig på køl i ca. 4 uger - men den er nok spist før.
Skriv et svar