Valbylille

Opskrifter og hverdagsliv

  • Opskrifter
    • Måltid
      • Morgenmad
      • Frokost og småretter
      • Snacks
      • Aftensmad
      • Salat og tilbehør
      • Madtærter og pies
      • Pandekager og vafler
      • Pasta
      • Pizza
      • Sandwich, tacos og burger
      • Suppe
    • Køkken
      • Asien
      • Danmark og Norden
      • England
      • Frankrig
      • Indien
      • Italien
      • Latinamerika
      • Middelhavet
      • USA
    • Nemt og hurtigt
      • Familiefavoritter
      • One pot / one pan
      • Slow cooker
    • Højtid og sæson
      • Efterår
      • Fastelavn
      • Forår
      • Fødselsdag
      • Halloween
      • Jul
      • Påske
      • Skolestart
      • Sommer
      • Valentinsdag
      • Vinter
    • Diæt
      • Glutenfri
      • Sund i januar
      • Vegetar
      • Vegansk
    • Kager og sødt
      • Brownies, muffins og andre små kager
      • Dessert og tærter
      • Is
      • Lagkage og skærekage
      • Slik og konfekt
      • Småkager og cookies
      • Syltetøj, sirup og smørbart
    • Brød og boller
    • Drikke
    • Sauce, dressing, syltet tilbehør mm.
  • Inspiration
    • Bøger, film og spil
    • Krea
    • Oplevelser
  • Krummer
    • Et år i Valbylille
    • Søndagsfavoritter
    • Sniksnak
    • Tænker på…
  • Om Valbylille

Peanutbutter med kanel og honning

21. marts 2016 by Valbylille Skriv kommentar

Gå til opskrift

Peanutbutter med kanel og honning-2

Kanelkrydret og honningsødet peanutbutter er det nye hit herhjemme. Vi spiser det på rugbrød sammen med æble og banan, og vi rører det sammen med yoghurt til en lækker dip til frugtstykker og knækbrødsstave.

Manden og børnene har altid været pjattede med peanutbutter, og når det gælder denne udgave, må jeg også overgive mig. Det smager skønt, og er slet ikke så klistret som den man køber på glas. Næste gang laver jeg dobbeltportion, så der også er til peanutbuttercookies og æbletærter foruden de gode rugbrødsmadder.

Peanutbutter med kanel og honning

Valbylille
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Recipe

Ingredienser
 

  • 125 g blancherede afskallede jordnødder
  • 1 tsk kanel
  • 1 spsk honning
  • 2-3 spsk vindruekerneolie eller en god nøddeolie

Sådan gør du
 

  • Rist jordnødderne på en varm pande et par minutter.
  • Kom dem i en minihakker i mindre portioner, og mal dem fint med lidt småstykker, så den færdige peanutbutter bliver chunky.
  • Bland kanel og honning i de malede nødder, og tilsæt til sidst olie lidt ad gangen, til konsistensen bliver cremet og tyk.
  • Peanutbutterne kan holde sig på køl i ca. 4 uger - men den er nok spist før.
Har du prøvet opskriften?Fortæl mig, hvad du synes om den!

 

  • Instagram
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Email
  • RSS Feed

Skrevet i: Dip, drys og syltede sager, Efterår, Glutenfri, Morgenmad, Opskrifter, Syltetøj, sirup og smørbart, USA, Vegansk, Vinter Tags: peanut, peanutbutter

« Barcelona med børn
Lammerack med rosmarin og hvidløg »

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Velkommen til Valbylille

Her kan du finde skønne opskrifter på hverdagsmad og søde sager. Køkkenet er min kreative legeplads, og jeg giver både mit bud på klassiske retter og helt nye opskrifter, som du ikke finder andre steder.

Alle opskrifter testes flere gange, og er nemme at gå til.

Mange hilsner
Emilie

  • Instagram
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Email
  • RSS Feed

Søg efter opskrift

Opdaterede opskrifter

Jeg tester løbende de ældre opskrifter og tilføjer tekst og nye billeder. Her kan du se, hvad der senest er ændret:

Opskriften på hjemmelavede corn flakes er gjort printvenlig. Virkelig hyggelig opskrift, som børnene elsker at lave, og som måske kan bruges til madkundskab i hjemmeskolen?

—

Min opskrift på citronpasta med kammuslinger og ærteskud er opdateret med nye billeder. En herlig luksusret, som kan laves på blot 15 minutter.

—

Min opskrift på langtidssimret okseragout er gjort printvenlig, og jeg har tilføjet et par noter om tilberedning i slowcooker, tilberedningstid mm. Derudover har jeg efterredigeret de oprindelige billeder.

—

Sund i januar

Ja tak, flere sunde(re) opskrifter

Copyright

Ønsker du at bruge mine billeder og tekster på fx din egen blog eller i kommerciel sammenhæng, så send mig venligst en forespørgsel på mail: emilie(at)valbylille.dk

Kontakt

Har I spørgsmål til opskrifter eller andet, så skriv gerne i kommentarfeltet. Jeg besvarer dem altid – også selvom indlægget er gammelt. Vil I dele en hemmelighed eller spørge mig om noget generelt, så skriv til mig her: emilie(at)valbylille.dk

Søg efter opskrift

  • Instagram
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Email
  • RSS Feed

Copyright © 2021 Valbylille - all rights reserved