Valbylille

Opskrifter og hverdagsliv

  • Opskrifter
    • Måltid
      • Morgenmad
      • Frokost og småretter
      • Snacks
      • Aftensmad
      • Salat og tilbehør
      • Madtærter og pies
      • Pandekager og vafler
      • Pasta
      • Pizza
      • Sandwich, tacos og burger
      • Suppe
    • Køkken
      • Asien
      • Danmark og Norden
      • England
      • Frankrig
      • Indien
      • Italien
      • Latinamerika
      • Middelhavet
      • USA
    • Nemt og hurtigt
      • Familiefavoritter
      • One pot / one pan
      • Slow cooker
    • Højtid og sæson
      • Efterår
      • Fastelavn
      • Forår
      • Fødselsdag
      • Halloween
      • Jul
      • Påske
      • Skolestart
      • Sommer
      • Valentinsdag
      • Vinter
    • Diæt
      • Glutenfri
      • Sund i januar
      • Vegetar
      • Vegansk
    • Kager og sødt
      • Brownies, muffins og andre små kager
      • Dessert og tærter
      • Is
      • Lagkage og skærekage
      • Slik og konfekt
      • Småkager og cookies
      • Syltetøj, sirup og smørbart
    • Brød og boller
    • Drikke
    • Sauce, dressing, syltet tilbehør mm.
  • Inspiration
    • Bøger, film og spil
    • Krea
    • Oplevelser
  • Krummer
    • Et år i Valbylille
    • Søndagsfavoritter
    • Sniksnak
    • Tænker på…
  • Om Valbylille

Pandestegt kylling med vindruer og rucola

29. april 2014 by Valbylille Skriv kommentar


Her til aften har vi fået en lækker og sommerfrisk kyllingeret, som jeg længe har haft i tankerne. Inspirationen kommer fra en wokket and, som en veninde serverede for mig for flere år siden. Hun har desværre glemt alt om den, og det enste jeg husker var, at den blev serveret med varme vindruer og rucola, og at det smagte helt fantastisk. Hvis nogen kender til en opskrift, der passer til beskrivelsen, må I meget gerne dele. Hvis ikke vil jeg anbefale, at I prøver denne udgave med kylling. Den er nemlig også god.

Jeg brugte en hel parteret kylling til retten, men vil anbefale, at man holder sig til enten bryst eller lår, da det er lidt besværligt med den varierende tilberedningstid.

Kylling med vindruer og rucola
3 kyllingebryster – gerne med skind
olie
salt og peber

300 g vindruer
100 g rucola
2 tsk sennep
1,5 dl hvidvin
1-2 tsk smør
salt og peber

2 pk frisk pasta

Del kyllingebrysterne i hver 2 stykker og krydr dem med salt og peber. Steg dem i lidt olie på en glohed pande til de er gyldne og gennemstegte. Halver imens vindruerne.

Tag kyllingen fra panden og hold dem varme. Dup derefter de værste urenheder fra panden. Bruges der kylling med skind, kan det også være nødvendigt at hælde noget af fedtet fra.

Kom vindruerne på panden, og tilsæt sennep og hvidvin. Rund evt. saucen af med et par tsk smør eller lidt fløde. Krydr med salt og peber.

Bring pastaen i kog, og tilsæt samtidig rucolaen til vindruerne. Når pastaen er mør efter 2-4 minutter hældes vandet fra, og den anrettes på et fad med sauce og kylling.

  • Instagram
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Email
  • RSS Feed

Skrevet i: Aftensmad, Italien, Kylling og kalkun, Opskrifter, Pasta Tags: mad med vin, rucola, sennep, vindrue

« Lynhurtig iskaffe til de varme dage og noget om kørsel
En særlig morgen med en ny begyndelse »

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Velkommen til Valbylille

Her kan du finde skønne opskrifter på hverdagsmad og søde sager. Køkkenet er min kreative legeplads, og jeg giver både mit bud på klassiske retter og helt nye opskrifter, som du ikke finder andre steder.

Alle opskrifter testes flere gange, og er nemme at gå til.

Mange hilsner
Emilie

  • Instagram
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Email
  • RSS Feed

Søg efter opskrift

Opdaterede opskrifter

Jeg tester løbende de ældre opskrifter og tilføjer tekst og nye billeder. Her kan du se, hvad der senest er ændret:

Opskriften på hjemmelavede corn flakes er gjort printvenlig. Virkelig hyggelig opskrift, som børnene elsker at lave, og som måske kan bruges til madkundskab i hjemmeskolen?

—

Min opskrift på citronpasta med kammuslinger og ærteskud er opdateret med nye billeder. En herlig luksusret, som kan laves på blot 15 minutter.

—

Min opskrift på langtidssimret okseragout er gjort printvenlig, og jeg har tilføjet et par noter om tilberedning i slowcooker, tilberedningstid mm. Derudover har jeg efterredigeret de oprindelige billeder.

—

Sund i januar

Ja tak, flere sunde(re) opskrifter

Copyright

Ønsker du at bruge mine billeder og tekster på fx din egen blog eller i kommerciel sammenhæng, så send mig venligst en forespørgsel på mail: emilie(at)valbylille.dk

Kontakt

Har I spørgsmål til opskrifter eller andet, så skriv gerne i kommentarfeltet. Jeg besvarer dem altid – også selvom indlægget er gammelt. Vil I dele en hemmelighed eller spørge mig om noget generelt, så skriv til mig her: emilie(at)valbylille.dk

Søg efter opskrift

  • Instagram
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Email
  • RSS Feed

Copyright © 2021 Valbylille - all rights reserved