Valbylille

Opskrifter og hverdagsliv

  • Opskrifter
    • Måltid
      • Morgenmad
      • Frokost og småretter
      • Snacks
      • Aftensmad
      • Salat og tilbehør
      • Madtærter og pies
      • Pandekager og vafler
      • Pasta
      • Pizza
      • Sandwich, tacos og burger
      • Suppe
    • Køkken
      • Asien
      • Danmark og Norden
      • England
      • Frankrig
      • Indien
      • Italien
      • Latinamerika
      • Middelhavet
      • USA
    • Nemt og hurtigt
      • Familiefavoritter
      • One pot / one pan
      • Slow cooker
    • Højtid og sæson
      • Efterår
      • Fastelavn
      • Forår
      • Fødselsdag
      • Halloween
      • Jul
      • Påske
      • Skolestart
      • Sommer
      • Valentinsdag
      • Vinter
    • Diæt
      • Glutenfri
      • Sund i januar
      • Vegetar
      • Vegansk
    • Kager og sødt
      • Brownies, muffins og andre små kager
      • Dessert og tærter
      • Is
      • Lagkage og skærekage
      • Slik og konfekt
      • Småkager og cookies
      • Syltetøj, sirup og smørbart
    • Brød og boller
    • Drikke
    • Sauce, dressing, syltet tilbehør mm.
  • Inspiration
    • Bøger, film og spil
    • Krea
    • Oplevelser
  • Krummer
    • Et år i Valbylille
    • Søndagsfavoritter
    • Sniksnak
    • Tænker på…
  • Om Valbylille

Den helt korte nytårskur

10. januar 2017 by Valbylille 7 kommentarer

I årets første indlæg skrev jeg, at der var et nytårsindlæg i vente med både tilbageblik og lidt om året, der kommer. Men der snød jeg jer altså. Nytårsindlægget er nemlig aflyst.

Og det er I vist slet ikke så kede af, vel? Sidste år skrev jeg et nytårsindlæg, der var så langt, at jeg vist kom rundt om samtlige indlæg på bloggen. Der burde helt sikkert have været en præmie til dem, der læste det til ende 🙂

I år vil jeg derfor nøjes med at fortælle, at jeg lige nu har det som de to basser på billedet foroven, når jeg tænker tilbage på 2016. Det har været et jævnt år uden store begivenheder – hverken privat eller relateret til bloggen, men det har sørme også været et skønt år.

Hvis jeg alligevel (når nu I beder om det) skal nævne et enkelt højdepunkt, så blev Valbylille omtalt i Hendes Verden et par uger før jul. Det er jeg faktisk mægtig stolt af, og jeg er også ret tilfreds med de fremskridt, jeg har gjort med kameraet.

Men mere får I altså ikke for den 25 øre.

Nu er det 2017, og jeg glæder mig til at fortsætte både blog og hverdag i samme stil som i 2016. Uden de store begivenheder, men med masser af rar hverdag, fotografering og madopskrifter.

Godt nytår!

Og på opfordring er her et billede af omtalen fra Hendes Verden. Hvis billederne gør jer nysgerrige efter opskrifter er de her: chokoladeovertrukne dadelkarameller, honningbolcher og ristet svampetoast med spejlæg og timian

  • Instagram
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Email
  • RSS Feed

Skrevet i: Sniksnak Tags: nytårshilsen

« Mandelis med kaffesirup
Parmabøffer med hvidløg og fetadrys »

Kommentarer

  1. Dorte skriver

    11. januar 2017 kl. 08:16

    Lyder som et godt år og jeg glæder mig til mere fra din side her i 2017. Og tillykke med omtalen i hendes verden. Det er skønt med anerkendelse! KRam D

    Svar
    • Valbylille skriver

      15. januar 2017 kl. 13:03

      Det er altid dejligt at blive kontaktet af medier og samarbejdspartnere, men det bedste er nu kommentarerne her på bloggen 🙂 Det er så hyggeligt.

      Jeg glæder mig også til at læse med hos dig.

      Svar
  2. Birgitte B skriver

    11. januar 2017 kl. 09:46

    Godt nytår – jeg satser også på et helt og aldeles skønt 2017 🙂 vil du vise et billede af artiklen i Hendes Verden? kh. Birgitte

    Svar
    • Valbylille skriver

      15. januar 2017 kl. 13:02

      Artikel er så meget sagt. Det var bare sådan en “ugens anbefaling”. Hvilket så betyder, at vi må være 52 der har fået den anerkendelse i løbet af 2016. Men jeg er stadig stolt:-)

      Du mindede mig lige om, at jeg da skal huske at gemme omtalen, så nu fik jeg heldigvis taget et billede af den – i sidste øjeblik inden min adgang udløb. Tak for det. Jeg ligger billedet ind i indlægget senere i dag.

      Svar
      • Far skriver

        24. januar 2017 kl. 19:24

        Vi mangler altså stadig det billede!

        Svar
        • Far skriver

          24. januar 2017 kl. 19:26

          Hov. Har set det nu – …

          Svar
          • Valbylille skriver

            24. januar 2017 kl. 20:43

            Helt ærligt…

            Det er vist ikke kun børnene, der lider af selektiv hørelse…

Skriv et svar til Far Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Velkommen til Valbylille

Her kan du finde skønne opskrifter på hverdagsmad og søde sager. Køkkenet er min kreative legeplads, og jeg giver både mit bud på klassiske retter og helt nye opskrifter, som du ikke finder andre steder.

Alle opskrifter testes flere gange, og er nemme at gå til.

Mange hilsner
Emilie

  • Instagram
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Email
  • RSS Feed

Søg efter opskrift

Opdaterede opskrifter

Jeg tester løbende de ældre opskrifter og tilføjer tekst og nye billeder. Her kan du se, hvad der senest er ændret:

Opskriften på hjemmelavede corn flakes er gjort printvenlig. Virkelig hyggelig opskrift, som børnene elsker at lave, og som måske kan bruges til madkundskab i hjemmeskolen?

—

Min opskrift på citronpasta med kammuslinger og ærteskud er opdateret med nye billeder. En herlig luksusret, som kan laves på blot 15 minutter.

—

Min opskrift på langtidssimret okseragout er gjort printvenlig, og jeg har tilføjet et par noter om tilberedning i slowcooker, tilberedningstid mm. Derudover har jeg efterredigeret de oprindelige billeder.

—

Sund i januar

Ja tak, flere sunde(re) opskrifter

Copyright

Ønsker du at bruge mine billeder og tekster på fx din egen blog eller i kommerciel sammenhæng, så send mig venligst en forespørgsel på mail: emilie(at)valbylille.dk

Kontakt

Har I spørgsmål til opskrifter eller andet, så skriv gerne i kommentarfeltet. Jeg besvarer dem altid – også selvom indlægget er gammelt. Vil I dele en hemmelighed eller spørge mig om noget generelt, så skriv til mig her: emilie(at)valbylille.dk

Søg efter opskrift

  • Instagram
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Email
  • RSS Feed

Copyright © 2021 Valbylille - all rights reserved