Valbylille

Opskrifter og hverdagsliv

  • Opskrifter
    • Måltid
      • Morgenmad
      • Frokost og småretter
      • Snacks
      • Aftensmad
      • Salat og tilbehør
      • Madtærter og pies
      • Pandekager og vafler
      • Pasta
      • Pizza
      • Sandwich, tacos og burger
      • Suppe
    • Køkken
      • Asien
      • Danmark og Norden
      • England
      • Frankrig
      • Indien
      • Italien
      • Latinamerika
      • Middelhavet
      • USA
    • Nemt og hurtigt
      • Familiefavoritter
      • One pot / one pan
      • Slow cooker
    • Højtid og sæson
      • Efterår
      • Fastelavn
      • Forår
      • Fødselsdag
      • Halloween
      • Jul
      • Påske
      • Skolestart
      • Sommer
      • Valentinsdag
      • Vinter
    • Diæt
      • Glutenfri
      • Sund i januar
      • Vegetar
      • Vegansk
    • Kager og sødt
      • Brownies, muffins og andre små kager
      • Dessert og tærter
      • Is
      • Lagkage og skærekage
      • Slik og konfekt
      • Småkager og cookies
      • Syltetøj, sirup og smørbart
    • Brød og boller
    • Drikke
    • Sauce, dressing, syltet tilbehør mm.
  • Inspiration
    • Bøger, film og spil
    • Krea
    • Oplevelser
  • Krummer
    • Et år i Valbylille
    • Søndagsfavoritter
    • Sniksnak
    • Tænker på…
  • Om Valbylille

Lækre ostescones

15. februar 2016 by Valbylille Skriv kommentar

Gå til opskrift

ostescones-2

Jeg er virkelig blevet glad for scones, og har efterhånden bagt en del varianter. Her i weekenden blev det til lækre ostescones, som børnene og jeg spiste til en skål tomatsuppe. Den tomatsuppe bliver I i øvrigt nødt til at prøve. Det er en af mine allerførste opskrifter på bloggen, og en af favoritterne på spisebordet. I lørdags spiste vi den med den helt samme topping som for tre år siden: peberrod, citronskal og forårsløg. Det burde holde forkølelserne på afstand.

De luftige ostescones vil passe godt til mange supper. Det er supernemt bagværk, som man sagtens kan kaste sig ud i selv på travle hverdagsaftener. Jeg ved ikke med jer, men jeg synes godt, at det kan være svært at nå at bage på en travl tirsdag. Det er lidt et dilemma, da jeg synes, der bør følge hjemmebagt brød med suppe og fordi suppe hos os er en hverdagsret.

Det dilemma løser man ret nemt med scones, der kun tager 20 minutter at bikse sammen og bage.

I denne opskrift har jeg brugt en hvid cheddar. De bliver ekstra lækre at se på med den traditionelle orange cheddar, så det er også en mulighed, hvis ikke man er tilbageholdende med farvestoffer.

Lækre ostescones

Valbylille
8 stk
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Recipe

Ingredienser
 

  • 150 g mel
  • 2 tsk bagepulver
  • 40 g smør
  • 1 dl kærnemælk
  • 50-70 g cheddar i

Sådan gør du
 

  • Skær osten i 20-30 stykker
  • Bland de tørre ingredienser, og smuldr smørret i, så dejen bliver grynet.
  • Hæld kærnemælken i, og ælt hurtigt dejen sammen med osten.
  • Form en pølse af dejen, og del den i otte lige store stykker.
  • Bag bollerne i 15 minutter i en 200c varm ovn.
Har du prøvet opskriften?Fortæl mig, hvad du synes om den!

ostescones

  • Instagram
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Email
  • RSS Feed

Skrevet i: Brød og boller, England, Snacks Tags: bagværk, bolle, scones

« En rigtig dejlig februarweekend
Thaistyle fiskefrikadeller med sojasyltet hvidkål »

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Velkommen til Valbylille

Her kan du finde skønne opskrifter på hverdagsmad og søde sager. Køkkenet er min kreative legeplads, og jeg giver både mit bud på klassiske retter og helt nye opskrifter, som du ikke finder andre steder.

Alle opskrifter testes flere gange, og er nemme at gå til.

Mange hilsner
Emilie

  • Instagram
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Email
  • RSS Feed

Søg efter opskrift

Opdaterede opskrifter

Jeg tester løbende de ældre opskrifter og tilføjer tekst og nye billeder. Her kan du se, hvad der senest er ændret:

Opskriften på hjemmelavede corn flakes er gjort printvenlig. Virkelig hyggelig opskrift, som børnene elsker at lave, og som måske kan bruges til madkundskab i hjemmeskolen?

—

Min opskrift på citronpasta med kammuslinger og ærteskud er opdateret med nye billeder. En herlig luksusret, som kan laves på blot 15 minutter.

—

Min opskrift på langtidssimret okseragout er gjort printvenlig, og jeg har tilføjet et par noter om tilberedning i slowcooker, tilberedningstid mm. Derudover har jeg efterredigeret de oprindelige billeder.

—

Sund i januar

Ja tak, flere sunde(re) opskrifter

Copyright

Ønsker du at bruge mine billeder og tekster på fx din egen blog eller i kommerciel sammenhæng, så send mig venligst en forespørgsel på mail: emilie(at)valbylille.dk

Kontakt

Har I spørgsmål til opskrifter eller andet, så skriv gerne i kommentarfeltet. Jeg besvarer dem altid – også selvom indlægget er gammelt. Vil I dele en hemmelighed eller spørge mig om noget generelt, så skriv til mig her: emilie(at)valbylille.dk

Søg efter opskrift

  • Instagram
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Email
  • RSS Feed

Copyright © 2021 Valbylille - all rights reserved