Valbylille

Opskrifter og hverdagsliv

  • Opskrifter
    • Måltid
      • Morgenmad
      • Frokost og småretter
      • Snacks
      • Aftensmad
      • Salat og tilbehør
      • Madtærter og pies
      • Pandekager og vafler
      • Pasta
      • Pizza
      • Sandwich, tacos og burger
      • Suppe
    • Køkken
      • Asien
      • Danmark og Norden
      • England
      • Frankrig
      • Indien
      • Italien
      • Latinamerika
      • Middelhavet
      • USA
    • Nemt og hurtigt
      • Familiefavoritter
      • One pot / one pan
      • Slow cooker
    • Højtid og sæson
      • Efterår
      • Fastelavn
      • Forår
      • Fødselsdag
      • Halloween
      • Jul
      • Påske
      • Skolestart
      • Sommer
      • Valentinsdag
      • Vinter
    • Diæt
      • Glutenfri
      • Sund i januar
      • Vegetar
      • Vegansk
    • Kager og sødt
      • Brownies, muffins og andre små kager
      • Dessert og tærter
      • Is
      • Lagkage og skærekage
      • Slik og konfekt
      • Småkager og cookies
      • Syltetøj, sirup og smørbart
    • Brød og boller
    • Drikke
    • Sauce, dressing, syltet tilbehør mm.
  • Inspiration
    • Bøger, film og spil
    • Krea
    • Oplevelser
  • Krummer
    • Et år i Valbylille
    • Søndagsfavoritter
    • Sniksnak
    • Tænker på…
  • Om Valbylille

Jordbærsalat med feta og basilikum og jordbærcarbonara

15. juli 2015 by Valbylille Skriv kommentar

Gå til opskrift

IMG_0120
Kan man leve af jordbær alene? Mine 30 jordbærplanter er tynget helt til jorden af de mange røde bær, og selvom både snegle og fugle tager godt for sig, plukker jeg hver dag flere jordbær, end vi kan spise. Den første uge spiste vi dem mest som snack, men  – tro det eller ej – det kan godt blive for meget. Nu kommer jeg dem til gengæld i alle de retter, der kommer på middagsbordet. Salaten som I her får opskriften på, revolutionerer måske ikke køkkenet, men det gør den bestemt ikke mindre god. Den er især et hit til sommerens grillaftener, og jeg spiser den ofte i jordbærsæsonen.

Jordbærsalat med feta og basilikum

Valbylille
Dejlig sommersalat med søde bær, der får modspil fra rigelige mængder basilikum og salt fetaost. Den smager særlig dejligt til sommerens grillmad.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Recipe
Arbejdstid 8 min
Samlet tid 8 min
Ret Tilbehør
Køkken Dansk
Antal 4 personer
Kalorier 63 kcal

Ingredienser
 

  • 1 hoved salat eller 1 bakke feldsalat
  • 1 forårsløg
  • 300 g jordbær
  • 50 g feta
  • frisk basilikum - og gerne meget
  • evt balsamicoglace

Sådan gør du
 

  • Pluk salaten i mindre stykker, skær jordbærrene i skiver og  snit forårsløget fint. Vend salat, basilikum, jordbær og forårsløg sammen, og fordel fetaosten over salaten. Dryp evt. med en hjemmelavet balsamicoglace.
Har du prøvet opskriften?Fortæl mig, hvad du synes om den!
  • Instagram
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Email
  • RSS Feed

Skrevet i: Danmark og Norden, Opskrifter, Salat, Salat og tilbehør, Sommer Tags: carbonara, fetaost, jordbær

« Gylden marengs med fløde og friske jordbær
jordbær-rabarbermarmelade med vanilje »

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Velkommen til Valbylille

Her kan du finde skønne opskrifter på hverdagsmad og søde sager. Køkkenet er min kreative legeplads, og jeg giver både mit bud på klassiske retter og helt nye opskrifter, som du ikke finder andre steder.

Alle opskrifter testes flere gange, og er nemme at gå til.

Mange hilsner
Emilie

  • Instagram
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Email
  • RSS Feed

Søg efter opskrift

Opdaterede opskrifter

Jeg tester løbende de ældre opskrifter og tilføjer tekst og nye billeder. Her kan du se, hvad der senest er ændret:

Opskriften på hjemmelavede corn flakes er gjort printvenlig. Virkelig hyggelig opskrift, som børnene elsker at lave, og som måske kan bruges til madkundskab i hjemmeskolen?

—

Min opskrift på citronpasta med kammuslinger og ærteskud er opdateret med nye billeder. En herlig luksusret, som kan laves på blot 15 minutter.

—

Min opskrift på langtidssimret okseragout er gjort printvenlig, og jeg har tilføjet et par noter om tilberedning i slowcooker, tilberedningstid mm. Derudover har jeg efterredigeret de oprindelige billeder.

—

Sund i januar

Ja tak, flere sunde(re) opskrifter

Copyright

Ønsker du at bruge mine billeder og tekster på fx din egen blog eller i kommerciel sammenhæng, så send mig venligst en forespørgsel på mail: emilie(at)valbylille.dk

Kontakt

Har I spørgsmål til opskrifter eller andet, så skriv gerne i kommentarfeltet. Jeg besvarer dem altid – også selvom indlægget er gammelt. Vil I dele en hemmelighed eller spørge mig om noget generelt, så skriv til mig her: emilie(at)valbylille.dk

Søg efter opskrift

  • Instagram
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Email
  • RSS Feed

Copyright © 2021 Valbylille - all rights reserved