En klassisk råkost fra mit barndomshjem, som jeg stadig holder meget af.

Råkost med gulerødder, hvidkål, æble og rosiner har altid været en af mine favoritter, og vi spiste den ofte i mit barndomshjem. Jeg serverer den altid som tilbehør til boller i karry og til fiskefrikadeller.
Læs også mit indlæg med fif til gulerodsråkost og flere gode opskrifter.

Råkost med æble og hvidkål
Ingredienser
- 250 g gulerødder
- 1 æble
- 200 g hvidkål
- 1-2 spsk rosiner
Sådan gør du
- Snit hvidkålen fint. Skræl gulerødderne, og riv gulerødder og æbler groft. Bland med hvidkål og rosiner.
Jeg bliver så glad, når jeg hører fra dig!
Jeg håber derfor, at du vil skrive en kommentar, hvis du laver en af mine opskrifter – eller bedømme den med stjerner. På den måde kan jeg se, hvad der virker, hvad I kan lide og om noget skal justeres. Du må også gerne tagge mig på instagram, hvis du lægger et billede op der.
Jeg besvarer selvfølgelig alle kommentarer.

Skriv et svar