Vores blommetræ bugner af modne blommer, og de første frugter er netop nu ved at blive til marmelade. De karamelliserer stille og roligt i ovnen, mens jeg sidder her og skriver.
Hjemmelavet marmelade kræver fine etiketter, og især når man laver flere varianter, som ikke skal forveksles. Jeg bruger altid hyldepapir fordi det klistrer godt, men samtidig er superlet at få af, når glasset er tomt. Og så er det tilmed billigt og mere hyggeligt end hvide labels.
Jeg køber en ny rulle hvert år, så jeg ikke behøver at skrive årstal på glassene. Sidste år var etiketterne blåternede, og i år er de med kløvere og mariehøns. Resten af sidste års rulle bruger jeg som etiketter til bokse med mel og gryn og til at holde styr på middagsresterne i fryseren. På den måde bliver der intet spild, og jeg tager ikke længere fejl af suppe og sovs.
Super ide! ??
Men hvor køber du hyldepapir??
Tak! Tiger har tit et fint, lille udvalg, og ellers har jeg bl.a. set det hos “Din isenkræmmer” og Jysk.