Valbylille

Opskrifter og hverdagsliv

  • Opskrifter
    • Måltid
      • Morgenmad
      • Frokost og småretter
      • Snacks
      • Aftensmad
      • Salat og tilbehør
      • Madtærter og pies
      • Pandekager og vafler
      • Pasta
      • Pizza
      • Sandwich, tacos og burger
      • Suppe
    • Køkken
      • Asien
      • Danmark og Norden
      • England
      • Frankrig
      • Indien
      • Italien
      • Latinamerika
      • Middelhavet
      • USA
    • Nemt og hurtigt
      • Familiefavoritter
      • One pot / one pan
      • Slow cooker
    • Højtid og sæson
      • Efterår
      • Fastelavn
      • Forår
      • Fødselsdag
      • Halloween
      • Jul
      • Påske
      • Skolestart
      • Sommer
      • Valentinsdag
      • Vinter
    • Diæt
      • Glutenfri
      • Sund i januar
      • Vegetar
      • Vegansk
    • Kager og sødt
      • Brownies, muffins og andre små kager
      • Dessert og tærter
      • Is
      • Lagkage og skærekage
      • Slik og konfekt
      • Småkager og cookies
      • Syltetøj, sirup og smørbart
    • Brød og boller
    • Drikke
    • Sauce, dressing, syltet tilbehør mm.
  • Inspiration
    • Bøger, film og spil
    • Krea
    • Oplevelser
  • Krummer
    • Et år i Valbylille
    • Søndagsfavoritter
    • Sniksnak
    • Tænker på…
  • Om Valbylille

Den allerbedste dipsauce

5. september 2016 by Valbylille Skriv kommentar

Gå til opskrift

Favoritdip

Jeg har fået så mange nye spiselige favoritter denne sommer, og en af dem er denne krydrede dip. Det er ikke løgn, hvis jeg siger, at jeg kan spise den til alt.

Den er god til både rå, dampede og grillede grøntsager, og det er også den dip, jeg foretrækker til southern fried chicken. Det er bare et godt match. I dag har jeg givet Pigen et lille bæger med i madpakken, som hun kan dyppe sine gulerodsstave og havregrødskiks i. Det synes hun er ret hyggeligt, og for mig er det en nem måde at gøre lidt ekstra ud af hendes madpakke.

Det er i øvrigt helt utroligt, hvor mange grøntsager børnene kan gnave sig igennem med en god dip. Mine børn spiser mere eller mindre alt, men engang i mellem får især Pigen en fiks idé med, at der er noget hun ikke kan lide. Det har dog aldrig været værre end, at det kunne klares med en god dip til grøntsagerne, lidt kokos over frugten eller at gryderetten eller kødet serveres i en form for brød.

Favoritdip-2

Den allerbedste dipsauce

Valbylille
0 fra 0 stemmer
Udskriv Pin Recipe

Ingredienser
 

  • 1 dl mayonaise
  • 1 spsk ketchup
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1 tsk røget paprika
  • 1 tsk hvidløgsgranulat eller -pulver
  • 1 lille løg
  • 1/2 lime
  • salt

Sådan gør du
 

  • Rør mayonaisen sammen med ketchup, sennep og finthakket løg.
  • Smag dipsaucen til med limesaft og måske en smule salt. Server den straks til fx southern fried chicken eller bare en tallerken sprøde grøntsager.
Har du prøvet opskriften?Fortæl mig, hvad du synes om den!

 

  • Instagram
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Email
  • RSS Feed

Skrevet i: Dip, drys og syltede sager, Opskrifter, Sauce, dressing, syltet tilbehør mm., USA Tags: dip

« Tartine: figen og ricotta
Superfine skolefutter – diy »

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Velkommen til Valbylille

Her kan du finde skønne opskrifter på hverdagsmad og søde sager. Køkkenet er min kreative legeplads, og jeg giver både mit bud på klassiske retter og helt nye opskrifter, som du ikke finder andre steder.

Alle opskrifter testes flere gange, og er nemme at gå til.

Mange hilsner
Emilie

  • Instagram
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Email
  • RSS Feed

Søg efter opskrift

Opdaterede opskrifter

Jeg tester løbende de ældre opskrifter og tilføjer tekst og nye billeder. Her kan du se, hvad der senest er ændret:

Opskriften på hjemmelavede corn flakes er gjort printvenlig. Virkelig hyggelig opskrift, som børnene elsker at lave, og som måske kan bruges til madkundskab i hjemmeskolen?

—

Min opskrift på citronpasta med kammuslinger og ærteskud er opdateret med nye billeder. En herlig luksusret, som kan laves på blot 15 minutter.

—

Min opskrift på langtidssimret okseragout er gjort printvenlig, og jeg har tilføjet et par noter om tilberedning i slowcooker, tilberedningstid mm. Derudover har jeg efterredigeret de oprindelige billeder.

—

Sund i januar

Ja tak, flere sunde(re) opskrifter

Copyright

Ønsker du at bruge mine billeder og tekster på fx din egen blog eller i kommerciel sammenhæng, så send mig venligst en forespørgsel på mail: emilie(at)valbylille.dk

Kontakt

Har I spørgsmål til opskrifter eller andet, så skriv gerne i kommentarfeltet. Jeg besvarer dem altid – også selvom indlægget er gammelt. Vil I dele en hemmelighed eller spørge mig om noget generelt, så skriv til mig her: emilie(at)valbylille.dk

Søg efter opskrift

  • Instagram
  • Pinterest
  • Bloglovin
  • Email
  • RSS Feed

Copyright © 2021 Valbylille - all rights reserved