Udskriv

Crunchwrap classic

Velkendt meximad i ny forklædning. Har man først smagt en crunchwrap, er der ingen vej tilbage. Det er SÅ godt.

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 40 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

Kødfyld

  • 400 g oksekød hakket
  • 1 tsk spidskommen stødt/knust
  • 0,5 tsk kardemomme stødt
  • 1 tsk korianderfrø stødt/knust
  • 0,5 tsk røget paprika
  • 1 tsk oregano
  • 1 fed hvidløg presset
  • 2 tsk olie
  • salt

Ostefyld

  • 125 g ost revet
  • 50 g flødeost
  • 1 dl mælk

Salat

  • 6 cherrytomater
  • 20 cm agurk
  • 2 håndfulde icebergsalat
  • 0,5 peberfrugt

Crunchwrap

  • 5 tortillas store
  • 1 dl cremefraiche
  • 1 avocado i skiver
  • 20 nachos
  • olie

Sådan gør du

Kødfyld

  1. Kom olien på en pande og varm den godt op. Kom kød, hvidløg og krydderier på panden, og steg det under jævnlig omrøring. Smag til med salt.

Ostefyld

  1. Kom mælk, ost og flødeost i en gryde, og varm forsigtigt op under omrøring. Tag gryden fra varmen, når konsistensen er jævn.

  2. Salat

  3. Snit salaten fint, skær de øvrige grøntsager i små tern, og bland det hele sammen.

Crunchwrap

  1. Læg en tortilla fladt på køkkenbordet. Fordel 1,5 spsk cremefraiche på midten, og derefter 1/4 af salaten og avocadoskiverne. 

  2. Læg 5 nachos ovenpå salaten. Top med kødfyld og ostesovs.

  3. Fold kanterne ind over fyldet. De har et helt naturligt fold, så det giver næsten sig selv. Luk hullet i midten med et stykke af den femte tortilla.

  4. Steg crunchwrappen i lidt olie på en glohed pande. Samlesiden skal vende ned af. Når den har taget farve vendes wrappen.

  5. Saml og steg de tre andre wraps på samme vis. 

  6. Skær dem over på midten (som et pitabrød), og server med tabasco eller hot sauce.