Udskriv

Grundopskrift på cookies

16 kager

Ingredienser

  • 125 g smør
  • 150 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 knivspids fint salt
  • kornene fra en vaniljestang
  • 1 æg
  • 250 g brun farin
  • 100 g sukker

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 c.
  • Smelt smørret i en kasserolle ved svag varme og bland imens hvedemel, bagepulver og salt i en skål.
  • Fordel vaniljekornen i sukkeret med en spatel eller bredbladet kniv.
  • Lad det smeltede smør køle lidt ned og pisk æg, farin og sukker godt sammen i en anden skål. Tilsæt melblandingen og rør til sidst smørret i.
  • Bland det valgte fyld i og sæt småt toppe af dej på en bageplade. Bag kagerne i ca. 12 minutter.
  • Kagerne er bløde, når de kommer ud af ovnen, og skal køle af på en rist. Lad dem dog blive på bagepapiret, da de så holder formen bedst og køkkenet ikke bliver smurt ind i varm chokolade.