Go Back
Udskriv

Pasta med radicchio, broccoli og nødder

4 personer

Ingredienser

  • 400 g pasta
  • 1 raddichio
  • 1 broccolihoved
  • 50 g hasselnødder
  • 3 spsk hasselnøddesmør eller peanutbutter
  • parmesan

Sådan gør du

  • Kog pastaen efter pakkens anvisning.
  • Smelt nøddesmørret på en pande, så det bliver så flydende som muligt. Tilsæt nødderne og rist dem ca. 5 minutter. Sæt nødderne til side.
  • Del broccolien i mindre buketter, og damp dem i 2 minutter. Har du ikke en dampindsats, kan du nøjes med at skolde dem.
  • Vend pasta, broccoli og nødder sammen. Snit raddichioen i strimler og bland dem i lige før servering.Får salaten for meget varme bliver den brun og slatten, så pas på med det.
  • Server pastaen med parmesan i store flager.