Udskriv

Blåbærpandekager med bacon og ahornsirup

1 stor stak pandekager

Ingredienser

  • 3 æg
  • 1/2 dl sukker
  • 6 dl mælk
  • 1 spsk bagepulver
  • 1/2 salt
  • 7,5 dl mel
  • 300 g blåbær
  • ca. 50 g smør til bagning
  • ca. 12 tykke skiver bacon
  • ahornsirup

Sådan gør du

  1. Fordel baconskiverne på en bageplade beklædt med bagepapir, og steg dem sprøde i ovnen ved 200c. Afhængigt af tykkelse tager det ca. 20 minutter.
  2. Pisk æg og sukker sammen, og tilsæt derefter mælken. Bland mel, bagepulver, salt og og rør det i den våde blanding. Vend forsigtigt blåbærrene i dejen
  3. Kom en lille smule smør på en lille pande, og bag pandekagerne en ad gangen ved middel varme. Vend pandekagerne, når der kommer luftprikker i dejen.
  4. Server de nybagte blåbærpandekager med sprød bacon og sød ahornsirup.