Go Back
Udskriv

Råmarinerede rødder med majs og svinebryst

2 personer

Ingredienser

  • 4-5 gulerødder
  • 1 spsk æblecidereddike
  • 1 tsk acaciehonning
  • 1 håndfuld persille
  • 2 spsk vand
  • 1-2 majskolber
  • 300 g svinebryst i skiver
  • 1 spsk soya
  • 1 tsk acaciehonning
  • 5 små tomater
  • 2 forårsløg

Sådan gør du

  • Skær gulerødderne i tynde strimler. Bland en marinade af eddike, vand og honning, og lad gulerødderne trække i marinaden, mens resten af retten gøres klar. Vend rundt et par gange undervejs, og drys til sidst med finthakket persille
  • Kog majskolberne i saltet vand. Hæld vandet fra og lad dem dampe lidt af. Skær så kernerne fra kolberne.
  • Dup kødet tørt med lidt køkkenrulle, og steg skiverne på en pande ved middelvarme i ca. 1o minutter på hver side.
  • Hæld soya og honning over det færdigstegt kød, og give det yderligere et par minutter ved lav varme. Pas på det ikke branker.
  • Anret gulerodsalat, majskerner og gris på to tallerkener eller et stort fad, og top med halverede tomater og fintskåret forårsløg.