Go Back
Udskriv

Cornbread

Ingredienser

  • 100 g smør
  • 50 g sukker
  • 2 æg
  • 2,5 dl kærnemælk
  • 0,5 tsk bagepulver
  • 100 g majsmel
  • 100 g majsgryn
  • 150 g hvedemel

Sådan gør du

  • Smelt smørret i en pande med høje kanter eller i en bred gryde.
  • Tag gryden af blusset, og rør sukkeret i. Tilsæt hurtigt æggene, og pisk godt, så de ikke stivner.
  • Rør nu kærnemælken i, og tilsæt derefter de tørre ingredienser lidt efter lidt under konstant omrøring.
  • Hæld dejen i en brødform beklædt med bagepapir, og bag brødet i ovnen i ca. 40 minutter ved 175c.
  • Lad det nybagte brød køle lidt af på en rist, inden det skæres i tykke skiver. Spis det lunt.