Udskriv

Parmabøffer med hvidløg og fetadrys

Ingredienser

  • 500 g hakket svinekød
  • 1 fed hvidløg
  • 1/2 tsk salt
  • friskkværnet peber
  • 4-5 skiver parmaskinke
  • olie
  • 1 kg kartofler
  • 2 spsk olie
  • 1/2 tskflagesalt
  • 75 g fetaoat

Sådan gør du

  1. Halver kartoflerne, vend dem i olie, og fordel dem i et fad. Drys med flagesalt, og bag dem i ovnen ved 220c i ca. 30 minutter. Vend dem rundt et par gange undervejs.
  2. Rør det hakkede kød med presset hvidløg, salt og peber, og form 4-5 bøffer. Vikl en skive parmaskinke om hver bøf, og stik en kødnål eller et lille spyd igennem, så det det sidder fast.
  3. Kom lidt olie på en pande, og brun parmabøfferne ved høj varme på den ene side. Sænk varmen og steg dem videre i ca. 7 minutter, før de vendes. Brun og steg dem på den anden side.
  4. Anret kartoflerne med parmabøfferne og smuldret feta på toppen. Server med en god salat.