Udskriv

Crispy french toast med sirupssmør og banan

Antal 6 personer

Ingredienser

  • 4 æg
  • 1/2 tsk vaniljepulver
  • 1/2 tsk stødt kanel
  • 1/2 dl sukker
  • 1,5 dl kærnemælk
  • 6 tykke skiver lyst brød
  • 6 dl cornflakes knust
  • 20 g smør

Topping

  • 3 spsk ahornsirup
  • 3 spsk smør
  • 2 bananer i skiver

Sådan gør du

  1. Pisk æg og kærnemælk sammen med kanel, vanilje og sukker, og kom blandingen i en dyb tallerken. Vend en brødskive i æggeblandingen, og tryk den lidt ned, så den bliver fugtig over det hele. Tryk derefter brødskiven ned i de knuste cornflakes. Smelt lidt af smørret på en pande, og steg brødet sprødt og gyldent. Fortsæt på denne måde med 1-2 skiver brød ad gangen - afhængigt af pandens størrelse.

  2. Kom sirup og smør i en gryde, og lad det smelte sammen. Tag gryden for varmen, og spisk smørblandingen igennem med et piskeris, så den bliver tyk og cremet.

  3. Halver de nystegte french toast, og server med sirupssmør og banaskiver.