Valbylille

Opskrifter og hverdagsliv

  • Opskrifter
    • Måltid
      • Morgenmad
      • Frokost og småretter
      • Snacks
      • Aftensmad
      • Salat og tilbehør
      • Madtærter og pies
      • Pandekager og vafler
      • Pasta
      • Pizza
      • Sandwich, tacos og burger
      • Suppe
    • Køkken
      • Dansk
      • Fransk
      • Amerikansk
      • Mexicansk og latinamerikansk
      • Asiatisk
      • Marokkansk
      • Fisk og skaldyr
      • Gris
      • Ko og kalv
      • Kylling og kalkun
      • Lam og ged
      • Vildt
    • Nemt og hurtigt
      • Familiefavoritter
      • One pot / one pan
      • Slow cooker
    • Højtid og sæson
      • Efterår
      • Fastelavn
      • Forår
      • Fødselsdag
      • Halloween
      • Jul
      • Påske
      • Skolestart
      • Sommer
      • Valentinsdag
      • Vinter
    • Diæt
      • Glutenfri
      • Sund i januar
      • Vegetar
      • Vegansk
    • Kager og sødt
      • Brownies, muffins og andre små kager
      • Dessert og tærter
      • Is
      • Lagkage og skærekage
      • Slik og konfekt
      • Småkager og cookies
    • Brød og boller
    • Drikke
    • Syltede sager
    • Dip og dyp
  • Inspiration
    • Bøger
    • Film og spil
    • Krea
    • Oplevelser
  • Krummer
    • Tænker på…
    • Et år i Valbylille
    • Sniksnak

Skyr med bær, kiwi og knas

22. marts 2013 by Valbylille Leave a Comment

Gå til opskrift

 

En besøgende gjorde mig for nyligt opmærksom på, at der fortsat var problemer med billedvisningen på bloggen. Det er desværre, hvad der kan ske, når man roder med html-koder. Nu skulle det endelig virke, men det har kostet dyrt: En indrømmelse af mine begrænsede html-kundskaber over for manden. Han fandt fejlen på 30 sekunder og efterlod mig i en tilstand af dyb taknemmelighed med en snert af irritation over, at det gik ham så let.

I anledning af at påskeferien står for døren, får I her opskriften på en skøn og frisk morgenmad, som er lidt for tidskrævende til en hverdagsmorgen.

Udskriv

Skyr med bær, kiwi og knas

1 person

Ingredienser

  • 1 lille kiwi
  • 80 g bær
  • 20 g grovvalsede havregryn
  • 1 tsk honning
  • 1 tsk græskarkerner
  • 60 g skyr eller andet mælkeprodukt.

Sådan gør du

  • Kom bærene i en gryde med lidt vand og kog det ind til en mellemtyk kompot. (Det tager ca 5 minutter) Tilsæt evt. lidt sukker eller honning efter smag, og stil kompotten til afkøling.
  • Rist derefter græskarkernerne på en glohed pande til de begynder at poppe. Læg dem til afkøling på en tallerken og hæld nu havregrynene på panden. Rist dem let gyldne, rør honningen i og giv blandingen endnu et par minutter under omrøring. Fordel derefter massen på bagepapir.
  • Skær kiwien i tynde skiver og anret morgenmaden i lag: kiwi, bær, havregryn, skyr, kiwi, bær, havregryn, skyr, havregyn, græskarkerner.

 

 

Filed Under: Morgenmad, Opskrifter Tagged With: kompot, skyr, topping til pandekager yoghurt mm.

« Arabicabrød
Mad til køreturen #1 Kokoskugler »

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Velkommen til Valbylille

Her samler jeg alt det, jeg holder allermest af, og som giver glæde i min og min families hverdag. Mest af alt handler det dog om mad.  Mit køkken er ganske lille, men når jeg finder gryder og pander frem, tiltrækkes resten af familien, og så hygger vi os sammen med at snitte, røre, smage, snakke og smage igen. Det er den bedste tid på dagen.

Søg efter opskrift

Vinter i køkkenet

Ja tak, flere skønne vinterfavoritter

Så er det snart jul

Ja tak, flere juleopskrifter

Copyright

Ønsker du at bruge mine billeder og tekster på fx din egen blog eller i kommerciel sammenhæng, så send mig venligst en forespørgsel på mail: emilie(at)valbylille.dk

Kontakt

Har I spørgsmål til opskrifter eller andet, så skriv gerne i kommentarfeltet. Jeg besvarer dem altid – også selvom indlægget er gammelt. Vil I dele en hemmelighed eller spørge mig om noget generelt, så skriv til mig her: emilie(at)valbylille.dk

Søg efter opskrift

Copyright © 2019 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress