En besøgende gjorde mig for nyligt opmærksom på, at der fortsat var problemer med billedvisningen på bloggen. Det er desværre, hvad der kan ske, når man roder med html-koder. Nu skulle det endelig virke, men det har kostet dyrt: En indrømmelse af mine begrænsede html-kundskaber over for manden. Han fandt fejlen på 30 sekunder og efterlod mig i en tilstand af dyb taknemmelighed med en snert af irritation over, at det gik ham så let.
I anledning af at påskeferien står for døren, får I her opskriften på en skøn og frisk morgenmad, som er lidt for tidskrævende til en hverdagsmorgen.
Skyr med bær, kiwi og knas
Ingredienser
- 1 lille kiwi
- 80 g bær
- 20 g grovvalsede havregryn
- 1 tsk honning
- 1 tsk græskarkerner
- 60 g skyr eller andet mælkeprodukt.
Sådan gør du
- Kom bærene i en gryde med lidt vand og kog det ind til en mellemtyk kompot. (Det tager ca 5 minutter) Tilsæt evt. lidt sukker eller honning efter smag, og stil kompotten til afkøling.
- Rist derefter græskarkernerne på en glohed pande til de begynder at poppe. Læg dem til afkøling på en tallerken og hæld nu havregrynene på panden. Rist dem let gyldne, rør honningen i og giv blandingen endnu et par minutter under omrøring. Fordel derefter massen på bagepapir.
- Skær kiwien i tynde skiver og anret morgenmaden i lag: kiwi, bær, havregryn, skyr, kiwi, bær, havregryn, skyr, havregyn, græskarkerner.
Skriv et svar