Valbylille

Opskrifter og hverdagsliv

  • Opskrifter
    • Måltid
      • Morgenmad
      • Frokost og småretter
      • Snacks
      • Aftensmad
      • Salat og tilbehør
      • Madtærter og pies
      • Pandekager og vafler
      • Pasta
      • Pizza
      • Sandwich, tacos og burger
      • Suppe
    • Køkken
      • Dansk
      • Fransk
      • Amerikansk
      • Mexicansk og latinamerikansk
      • Asiatisk
      • Marokkansk
      • Fisk og skaldyr
      • Gris
      • Ko og kalv
      • Kylling og kalkun
      • Lam og ged
      • Vildt
    • Nemt og hurtigt
      • Familiefavoritter
      • One pot / one pan
      • Slow cooker
    • Højtid og sæson
      • Efterår
      • Fastelavn
      • Forår
      • Fødselsdag
      • Halloween
      • Jul
      • Påske
      • Skolestart
      • Sommer
      • Valentinsdag
      • Vinter
    • Diæt
      • Glutenfri
      • Sund i januar
      • Vegetar
      • Vegansk
    • Kager og sødt
      • Brownies, muffins og andre små kager
      • Dessert og tærter
      • Is
      • Lagkage og skærekage
      • Slik og konfekt
      • Småkager og cookies
    • Brød og boller
    • Drikke
    • Syltede sager
    • Dip og dyp
  • Inspiration
    • Bøger
    • Film og spil
    • Krea
    • Oplevelser
  • Krummer
    • Tænker på…
    • Et år i Valbylille
    • Sniksnak

Geniale etiketter

31. august 2013 by Valbylille 2 Comments



Vores blommetræ bugner af modne blommer, og de første frugter er netop nu ved at blive til marmelade. De karamelliserer stille og roligt i ovnen, mens jeg sidder her og skriver.

Hjemmelavet marmelade kræver fine etiketter, og især når man laver flere varianter, som ikke skal forveksles. Jeg bruger altid hyldepapir fordi det klistrer godt, men samtidig er superlet at få af, når glasset er tomt. Og så er det tilmed billigt og mere hyggeligt end hvide labels.

Jeg køber en ny rulle hvert år, så jeg ikke behøver at skrive årstal på glassene. Sidste år var etiketterne blåternede, og i år er de med kløvere og mariehøns. Resten af sidste års rulle bruger jeg som etiketter til bokse med mel og gryn og til at holde styr på middagsresterne i fryseren. På den måde bliver der intet spild, og jeg tager ikke længere fejl af suppe og sovs.

Filed Under: Krea Tagged With: etiketter, tips og tricks

« Belugalinser med squash, gulerødder og spinat
Rødfisk i garam masala »

Comments

  1. Anette says

    14. april 2016 at 09:29

    Super ide! ??
    Men hvor køber du hyldepapir??

    Svar
    • Valbylille says

      14. april 2016 at 21:13

      Tak! Tiger har tit et fint, lille udvalg, og ellers har jeg bl.a. set det hos “Din isenkræmmer” og Jysk.

      Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Velkommen til Valbylille

Her samler jeg alt det, jeg holder allermest af, og som giver glæde i min og min families hverdag. Mest af alt handler det dog om mad.  Mit køkken er ganske lille, men når jeg finder gryder og pander frem, tiltrækkes resten af familien, og så hygger vi os sammen med at snitte, røre, smage, snakke og smage igen. Det er den bedste tid på dagen.

Søg efter opskrift

Vinter i køkkenet

Ja tak, flere skønne vinterfavoritter

Så er det snart jul

Ja tak, flere juleopskrifter

Copyright

Ønsker du at bruge mine billeder og tekster på fx din egen blog eller i kommerciel sammenhæng, så send mig venligst en forespørgsel på mail: emilie(at)valbylille.dk

Kontakt

Har I spørgsmål til opskrifter eller andet, så skriv gerne i kommentarfeltet. Jeg besvarer dem altid – også selvom indlægget er gammelt. Vil I dele en hemmelighed eller spørge mig om noget generelt, så skriv til mig her: emilie(at)valbylille.dk

Søg efter opskrift

Copyright © 2019 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress